Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj najjaci korak ka podjeli BiH...a kad je dodik primao biljanu plavsic i posjecivo je u zatvoru,osudjenog zlocinca, onda je to bilo ok...nikad mira s njima...
Svima je jasno da je proces "Orić i ostali" neutemeljen i montiran, ali idu izbori u Srbiji, pa za neko vrijeme i kod nas, a svima je ponestalo inspiracije za iniciranje kriza, problema, podjela, respirivanja međunacionalne mržnje..."paljenja" napaćenog naroda itd! I ovo dođe kao izvrsna prilika da se uspavani duhovi probude!
@Super JA, ti mora da si kmer, oni se vade uvijek na takve cinicne fazone. Boli me *** sta je u pasaluku, zelim da im moji politicki predstavnici jebu mater i to sad i odmah. Neka se igraju izbora na Kosovu ili na Hrvatskoj.
U slucaju da laktaski cetnici napuste parlament, onda treba blokirati sve i jednu bransu MMF kredita, pa neka jedu travu.
Branšu?! hehe Ja glupa balije, braćo draga!!!
Da, bransu. Sta ti tu nije jasno krkane nazadni, nepismeni i krivoslovni?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sta vi ocekujete? Sto ne uzmete puske pa u Banjaluku. Ocigledno ili niste dobili dovoljno po glavi, ili vam je glava tvrda pa niste ni osetili da je razbijena. Kako neshvatate da ste se prosli kako tako jer ste imali zasticene oblasti. Pa vi mozete odatle da izlazite i ubijate a onda kad dobijete po nosu pomazi NATO. Imali ste njihovu avijaciju, pa Ameriko oruzje i saveznike, pa hrvate da vam pomazu i tako u beskonacno. Ako vec imate zelju za dominacijom sto ne pokusaje da je ostvarite. U cemu je problem?
Ono sto treba da urade je da podpuno ignorisu centralne organs vlasti, blokiraju bilo kave odluke, sprece SIPU da udje u entitet a i da preuzmu kontrolu granice. A zatim organizovati referendum za potpuno preuzimanje svih ovascenja od nazovi cetralnih organa pa onda razvlaciti pricu dok se i bogu ne smuci i svako na svoju stranu.
Ivanić je rekao da prijem Nasera Orića u Predsjedništvu BiH "možda i najjači korak ka podjeli BiH koji je neko mogao da napravi". Dobro je da je i Ivanić pokazao svoje lice. Neće nikada doći do bilo kakve podjele BiH, ne na osnovu Orića. Do uništenja rušitelja BiH će doći samo na osnovu onih koji su uz ljude koji su izazvali agresije na, na ljude koji ih podržavaju. A odbrana BiH će se zasnivati na prvdi. Srebrenica Prijedor i dijelovi Sarajeva nikada, baš nikada neće pripadati velikoj srbiji! Situacija na Svijetu, pogotovu na Balkanu je sada potpuno drugojačija! Ivaniću i ostali...
I ovaj pakaš poceo predizbornu.
Ovaj Ivanic je izgleda jedini iole normalan politicar u RS-u. A prof.dr. ujedno, za razliku od onog chobana.
Isti ***, samo drugo pakovanje. Problem sa Srbima u BiH je taj sto oni nisu dozivjeli totalni fijasko u ratu, kao u Hrvatskoj, zato i seru i srati ce dok god ne budu molili za milost. Problem je sto im vise niko ne misli oprastati jer svaki put kad oni naprave sranje, stotine hiljada mrtvih, a cijela zemlja ide nazad do srednjeg vijeka, koliko je razruse. Bojim se da sljedeci put kad Srbi naprave sranje, da to nece biti bez konzekvenca po njihov status konstitutivaca u BiH i to krkani koji ih vode ne shvataju. Bosna nije srpska, pola Bosne nije srpsko i to ce se prije ili kasnije na terenu dokazivati preko nisana. Mislim glupo je i ocekivati da ce nko sad dati pasalucarima pola Bosne zato sto je precane koje pasalucari potpucavaju zahvatio masovno kvisilinski sindrom ili petokolonaski sindrom.
NjV upozorio da su pod izgovorom "rane" predizborne kampanje počele pripreme za raspad Bosne, radi čega su Jezuiti intenzivirali psihološki rat protiv našeg naroda - priređuju predstave tipa "njihovi" protiv "naših" (a sve papisti tj. kolonijalni "političari" s obje strane Drine i unutar Bosne - u II svj. ratu te su iste familije takođe predvodile Vatikanove jedinice - Luburićevce/Nedićevce tamo i Handžarovce ovdje), potom nastavljaju s prikazima kolonijalne policije kao nečeg dobrog i nadasve humanog pa OHR/Vatikanova/neprijateljeva žandarmerija od prošle sedmice groteskno dijeli humanitarne pakete, dok danas jezuitska OBNTV ugošćuje policajce koje predstavljaju ne kao batinaše stranih eksplpoatatora naših sirovina (i nametanja podjela već vijekovima) te kao jezgru obavještajnog nelustriranog komunističkog šljama koji je za lovu u krvi i razbio Jugoslaviju, već kao "brižne očeve i porodične ljude", "spasioce ljudskih života", "heroje"; isto je i u Srbiji, pa tamo Vatikanovi pijuni kao Vučić "spašava bebu iz mećave" ali U KAMERU - otkud kamere i ekipe baš u istoj mećavi i na istom mjestu?!), i sl. bljuvotine iz kuhinje specijalnog ratovanja za razvlačenje pameti i pomućivanje prioriteta u porobljenim ljudskim glavama; ovdje je sve vrlo jednostavno - nakon što je Vatikan iskoristio blesave komunjare da za lukave Rimljane razvale Jugoslaviju, sada ih odbacuje kao krpe (izručuje vani) a palicu sad preizumaju jezuitski kvislinzi s obje strane Drine (neki novi "Ljotićevci" i "Handžarevci") koji treba da precrtaju karte i omoguće Vatikanu preraspodjelu pljačke resursa na Balkanu novim stranim "zakupcima" - eksploatatorima naših šuma, rudnika, energije... | HM: Jesuits set Bosnia split, intensify psi war, fake colonial politicians' atrocities, portray colonial police as humanitarians, family men ...& in Serbia Jesuit peons like Vucic "save babies in blizzard" (in front of camera there "by accident"), so Vatican moves peons as in WWII ...when same Jesuit-ran families organized, led Vatican's "warring sides" both in #Serbia (SS Luburics, Nedics) and #Bosnia ...& now finishing Vatican "end plan", redrawing Balkan borders (looting natural resources) after using non-lustrated communists to split YU (SS Handzarovci) (TWITTER) http://omerbasic.org http://is.gd/rmxPnO
J
Svi pod hitno napustiti ,pa vidite ovaj Duduka poludeo skroz nezna sta prica,pravi seljacina.
Ivanić: Predstavnici SNSD-a trebaju napustiti vlast --------- HITNO
SNSD, SDS, SDA, SDP, HDZ.... sve ista govna.
Pojednostavljenje stvari, brutalno. Peve dvije kradu i rade na razbijanju drzave nastojeci sakriti kriminal iza toga, drugi iskljucivo kradu.
Jebem ti Bakire grob, samo opstriraj drzavu i dalje, *** ti Oric majku
I da jeste kriv, a nije kriv, to svi znamo, pored presude iz Haga, gdje je dobio bespotrebno dvije godine, cuj da mu pasalucuri zlocinacki sude? Smijesno, pasalucare treba sluzbenim putem poslati u picku materinu, ono poslati im diplomatsku notu i *** im mater u diplomatskoj noti.
I da jeste kriv, a nije kriv, to svi znamo, pored presude iz Haga, gdje je dobio bespotrebno dvije godine, cuj da mu pasalucuri zlocinacki sude? Smijesno, pasalucare treba sluzbenim putem poslati u picku materinu, ono poslati im diplomatsku notu i *** im mater u diplomatskoj noti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAD PROLAZIS ULUCOM I VIDIS OVAJ CEMER ZAPITAS SE JEL TI ZAO MA NIJE MI ZAO .nimalo jer narodu boli patka za zivot za bolji zivot pokusavam da nadjem koja to zemljai ma tri predsjednika i nisam pronasao nijednu na svijet pa cak ni u africi ,to je nasa surova realnost ,i u zimbabveu ima jedan predsjednik
Znamo mi da si ti cetnik gori od Dodika.
ja sAD BIO U CM NIGDJE NIKOG ,RADNIK U BUTIK UJADAN ZASPO VISE NIKO NEMA 40 KM DA KUPI DJEMPER ,KAD CE SE OVA JADNA ZEMLJA IZVUC ZA STO GODINA JEL