Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskrnavit vjerski objekat je nečastan, idiotski i bezvezni čin ... Ali izjava ovog debelog kretena o povratku malog broja Srba u F BiH je debilna ... Debilna je zato što se u Bos. Grahovo vratilo više Srba nego npr. Hrvata u cijeli mali entitet ...!!!
Koliko ih se vratilo u Sarajevo, Zenicu, Bihać? Naravno mislim da ni ne treba da se vraćaju jer su to sada Busuladžić - Đozo muslimanske teritorije!
boba...ne smije zlocinac na mjesto zlocina, sta ti nije jasno??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predizborna. Što Ivanić ne obiđe kantone u kojima Čović vlada pa da vidi kakva su prava bosanskih Srba tamo.
Upitaj majmune te iste Srbe za koje cjebe su prodali imanja i kidnuli janja bijeljina vlasenica zvornik milići itd..I tam za dzaba kupovali..sad osre ispucale se i sad svi krivi drugi.
Kako skrnavljenje? Srusila se svijeca, i zapalila drvo oko oltara. Skrnavljenje je kada djikani dinamitom sruse Ferhadiju u BL. Skrnavljenje je odlika genocidasa koji na kostima civila privremeno dobise genocidnu tvorevinu.
ko vas jebe bagro cetnicka
Pa Ivanicu legendo eto prilike da zoves JNA u pomoc da kolje sve nesrpsko,..ups pa nema vise JNA sta's sad jadan
Nemaju pravo na jezik, zapošljavanje, skrnave im se vjerski objekti. Misliš na Bošnjake u RS, Ivaniću?
E vala ivanicu hebem ti sve najmilije sto imas.. A budi siguran kad prnes u sisu posrat cu ti se na grob i rukama razmazat po onom spomeniku gsje ces izgledat ko krmaca sa 10ak prasadi
Čekrčići će ostati Čekrčići a vi čekrerčlijajte to sudnjeg dana!!!
Kao prvo osudjujem ovaj vandalski cin kao i svako normalan.. Ali vas iskreno molim da prvo dokazite da su bosnjaci tj. muslimani zapalili crkvu pa onda serite o pritiscima i zajednistvu i ugrozenosti srpskih manjina, po vama je i Varg Vikernes bosnjak. Niste znali kako da dovedete Ivanica koji je u sluzbenom posjetu u blizini pa skontali taktiku ;) Dok ne nadjete krivce i ova moja teorija je isto validna kao i ovo sto pisete po portalima.
Nije niko ni rekao da su Bosnjaci.
Vrlovje ruzno kobgod je to uradio,primitivno, Ali da li je ivanic ovako reagovao kad see nad bosnjacima rade slice stvari,a ride se skoro svaki mjesec
I na kraju svinja uđe u crkvu da dovrši "posao"...
Ovaj cin pokvarenih predizbornih odvratnih bezmozgasa je za svaku osudu. Ono sto mi smeta je sto sve glavesine posjecaju samo svoje 'ostecene' zone. Mogli bi bar zajedno otic. A sto se Fatine 'Crkve' tice, to je sramota za svakog pravoslavca, oni trebaju da je sruse ako su vjernici.
U ratu sam bio svjedok kako komandir bataljona ranjava u noge vojnika nakon sto je ovaj u pijanom stanju pucao po katolickoj crkvi.
ovaj vandalski čin su osudili i predstavnici multireligijskog vijeća, sve i jedan se ogradili od istog, načelnica traži pronalaske krivaca i oštro kažnjavanje, federalno ministarstvo za izbjegla lica najavilo podršku u popravci nanesene štete, mjesna zajednica se ograđuje i osiđuje vandalski čin ... meni je problem što se ivanić bavi ovim pitanjem, a ne pitanjem tipa zašto se u srpska povratnička mjesta u okolini livna već godinama ne pušta pitka voda....
Velikosrpski šovinista!
GENOCIDAŠI KUĆI!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷😂😂😂😂😂😂😂 BRASIIIIIILLLLLLLL
@100 ti tamo nisi ni dospio seljacino😂😂😂