Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa imate jedan vaš, srpski, na kojem se pojavis samo kad te ismijavaju. dodik vam uzeo televiziju i zabranio da se o vama lijepo govori. da ti nije BHT- a i FTV- a ne bi imo dje izjavu dati, ako ikog zanima sta ti imaš da kažeš. tako da ne brabonjaj bezveze, nego složi daske u toj svojoj krmecoj glavi i počni raditi za dobrobit svih
?? koji mi???
free... koji mi???
Ko o čemu oni o podjelama
3 emitera vode ka 3 istine, a to je nemoguće jer istina je jedna. Sutra će svaka stranka tražit svoj medij da oni kažu "svoju istinu" Ovdje bi trebalo profesionalna struka (novinarstvo) da se uključi, ne treba pustiti politici da odlučuje.
Šta ba vlastiti izvor finansiranja?? Retardi jedni, opet će se to iz jednog budžeta finansirati. Trodupli trošak.. Da Bog da pocrkali. Amin!
Ovog debelog vepra na Do-dick-ovoj PTPC puste samo kad treba da mu se u facu popišaju i da ga ponize kao "Bakirovog potrčka", inače, da nema medija iz Federacije, o ovome fašističkom vepru ne bi bilo ni pomena. Ne razumijem zašto uopšte ga je iko pitao u vezi javnih emitera, kad se on oko toga i ne pita i njegovo mišljenje je blago rečeno bitno isto onoliko koliko i vremenska prognoza iz pretprošle godine...
RJESENJE JE SVAKAKO POVRATAK VLAHA U SVOJU KARPATIJA DOMOVINU.
NISU LI JAVNE KOMPANIJE, PA ONDA I JAVNA TV, DAYTONSKA OBAVEZA KAO I GRANICE GENOCIDNE TVOREVINE?
Rjesenje je osamostaljenje tri naroda..sloboda svima, szmpo nekom vise teritorije, a nekom manje ..ne kazem kome koliko 😂😂😂
Rješenje ja da mislimo na nas i našu djecu a ne da se raspiruje mržnja i podjele. Treba odgajati djecu da vole ovu zemlju, da budu za zajednicki suzivot i da se drugacije postuje a svoje cuva, njeguje i voli. Nijedna religija ne zagovara mrznju ali politicari igraju na kartu nacionalizma....gdje im nažalost polazi za rukom.
Ovo stanje sada je posljedica toga što su od samog potpisivanja sporazuma u Dayton-u srpski separatisti nastavili sa svojom politikom protivljenja svakom rješenju u Bosni i Hercegovini, sa politikom separatizma. Jednostavno u vašim genima je svađa, podjela, genocid. Rješenja u Bosni i Hercegovoni sa vama takvima nema i neće ga nikada biti.
Sa vama nikad mira neće biti, dokaz tome je to da ne postoji u komšiluku neko ko vama odgovara i sa kim se ne svađate. Jednostavno, jedna politika mora biti poražena, ili vaša ili naša.
Sa vama nikad mira neće biti, dokaz tome je to da ne postoji u komšiluku neko ko vama odgovara i sa kim se ne svađate. Jednostavno, jedna politika mora biti poražena, ili vaša ili naša.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dace vama Bake i cetvrti nek se ima :-)
kad ces se ti vise podijeliti na glavušu tu krmsku debelu, na trbušne kulje i na papke svinjske jb ti mtr svoju dosadnu vise.
A 4 emiter? Za Bosance i Hercegovce
Mora biti jedan nacionalni emiter. Po EU regulativi. Ne seri debeli krmko!
RTRS je najlažljivija TV ne samo u Evropi, nego, osim možda Sjeverne Koreje, u svjetu. Dakle, on predlaže da sjevernokorejski TV servis imaju svi u BiH.
Treba biti jedna tv ali da nema političkih emisija, dnevnika i emisija sa gostima. Znači samo filmovi, dokumentarni, sport. Uvesti reklame i to je to. Ajd može se ubacit vremenska prognoza i poljoprivredne emisije.