Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve uredu akoje podijeljeno pred izbore to je vec kupovina glasova
Manji entitet se zaduzio 385 miliona KM za 6 mjeseci po kamatnoj stopi od 4.75 %, a veći entitet za isti period 84 miliona KM po kamatnoj stopi 1.3 %. I tom jednom narodu prioritet svih prioriteta hoće li biti u Predsjedništvu srpska zastava nego šta će sutra jesti.
ova sitnica je samo za javnost
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Hahahaha bando jedna...
bakir i njegova familija kradu i kupuju hotele po turskoj ulazu u nekretnine vise bi volio da neki srbin krade nego on vise se narodu muci od njega bijeli cigan cim si ti malo zuckast zna se sta si
Dobro je da smo obavijesteni o ovom! Transparentnost je dostignuce demokratijr. Samo dalje, samo tako...
Ko nebi uzimo kad se ukaze prilika a nikom ne polazes racune .
Onaj ko je pošten i ima obraz.
A zašto se ne bi kralo? Može se - hoće se! Narod su ovce i šišanje ovaca se nastavlja i nakon izbora.Znači slobodno vi znate da možete nastaviti gdje ste stali, odnosno ne radite već kradite!
Tek sad slijedi dernek 4 godine.
Nije mi jasna sledeća stvar: Predsedništvo takozvane BIH je zamišljeno kao tročlano telo sastavljeno od predstavnika konstitutivnih naroda. Ukoliko sagledaš koliko su glasova dobili Čović i Komšić, a koliko HDZ i Demokratski front - jasno ti je da je nepismena SDA talibanska sirotinja izglasala predstavnika hrvatskog naroda. Komšić kaže da je sve u redu, naravno, jer je FBIH jedna izborna jedinica i bira dvojicu članova Predsedništva,
a Republika Srpska je druga izborna jedinica i bira svog člana Predsedništva. Ako je to tako - zašto onda FBIH ima dvojicu članova Predsedništva, a Republika Srpska samo jednog? U suštini, nema ni potrebe za ovakvim Predsedništvom, jer direktno birani Predsednik FBIH i direktno birani Predsednik Republike Srpske treba da čine dvočlano Predsedništvo - ukoliko idemo na Komšićev entitetski princip, odnosno tročlano Predsedništvo ima smisla samo ukoliko idemo
na Dejtonski princip konstitutivnosti naroda. Na potezu su, naravno, Hrvati. Oni sami moraju da vide šta hoće, a šta neće, a ukoliko se Hrvati i Srbi odluče na blokadu institucija takozvane BIH - onda nema nazad i nema meko, nego treba blokirati sve nivoe, od Predsedništva, preko FBIH i kantona, do opština. Hrvati moraju da shvate da je dogorelo do nokata, a Srbi moraju da shvate da treba igrati na terenu FBIH, a ne na terenu Republike Srpske.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Jedino Bevandi je*em sve po spisku. Što si dijelio dijelio si.
Nismo bolje ni zaslužili!
dodik cekamo te ti si baja valjda iz ovih rezervi raji platis pice misha mu
Sva priča o otcjepljenju, trećem pada u vodu. Zašto? Nigdje ni jedni ni drugi ne bi uživali kao u državi Bosni i Hercegovini. Svako od njih je spreman uraditi i reći sve samo da bi došao do plate od države Bosne i Hercegovine. Nikada se BiH neće ni raspasti, ni podijeliti, i to oni svi znaju. Drugačija floskula od ove im treba samo da bi se domogli vlasti. Malo sam analizirao vijesti od kraja rata na ovamo, gotovo ista retorika, čak i jača je korištena prilikom borbe za vlast.
Mnogi ti retoričari su dobili penzije od države Bosne i Hercegovine, dok je njihov narod ostao sit priče o nezavisnosti i trećem, ali gladan onih stvari od kojih se zaista postaje sit. Tako da svaku opasnu retoriku treba uzeti sa oprezom i biti spreman uvijek djelovati, ali znati da je to bilo i prije, pa se ništa nije desilo. Država Bosna i Hercegovina je u istim granicama u kojima je bila prije početka rata.