Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto on daje podrsku rs a ne cijeloj bih njegove izjave su bez smisla!
@Generalova_radnja djete stvarno si pretjerao sa tom vasom mitologijom, znam da nisi ti kriv i da ti je to tajko i deko ispricao, nego hajde ti porucaj cokolino i na bajkenje.
@ham ....dobro je da republika srpska ima podrsku ruske federacije....a dobro je i sto dodik ima zaista prijateljske veze u rusiji...sve do samog putina....to je veliki garant za republiku srpsku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NJET Ivancov. prvo nato pa onda snsd ministri. Samo nato je garancija da se ne pokusa sprovesti ideja velike srbije koju je dodik nacrtao i javno pokazao. Prije 3 sedmice ponovo izjavio pod satorom na manjaci.
@Albagdadi Ljudi Dodik bi trebao se prijaviti poslije ovoga nastupa na Manjači u onu emisiju NIKAD NIJE KASNO ŠTA VI MISLITE.
Rješenje je poštivanje zakona i ono što je već dogovoreno i izglasano..
dobro je da republika srpska ima podrsku ruske federacije....a dobro je i sto dodik ima zaista prijateljske veze u rusiji...sve do samog putina....to je veliki garant za republiku srpsku...
Interesantno je da ono sto njima odgovara , treba da bude ispostovano, a ono sto im ne odgovara, ne treba da bude ispostovano !?!
Smrdo ruski.
Beograd i Banja Luka konstantno tvrde da su oni "neutralni"? Kako možeš biti neutralan kada o tebi odlučuje ruski ambasador, Moskva i Rusija? Srbi su oduvijek bili "vazali", prvo kod Turaka a sada kod Rusa tako da to nije ništa novo. Oni to vole....
Malo Bake zvao Erdu, malo Erdo zvao Putka...i eto.
a tvoje i dodikove stavove da prihvatimo ba mravo sto si ti nama pametan
Rusima nije mjesto ovdje sa njima cemo Samo nazadovat. Ne razumijem Dodika nikako radi na stetu BiH a najvise na styetu svog naroda
Samo poštovati zakon i tako rješavati te tvoje , , nesuglasice, , .Nećete dobiti VM bez ANP, ne znam kako vam to nije jasno?
Dok god se ovakve spodobe pitaju nesto nema nama napredka
Ovog nikog neshvata ozbiljno,kao i incka
ovaj se vise vidja sa Miletom nego sa rodjenom zenom
@slayer80 Zena mu ne da!
ruski zohar alkos, das mu vodke i svi sretni...
**bemo ti ti sve po spis*ku cetnicino....
Njegove su izjave smislene i protiv državne jer podržaje entitet a ne državu Bosnu i Hercegovinu.