Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, i mi napadamo u Sarajevu...otjerati zlo, dosta im je!!!
Već viđeno u tuzlanskom kantonu! I nije uspjelo. Biće to privatna vlada,pojedinci će opljačkati što mogu i lagano otići u zaborav. Evo olinjali Kukić i njegovi seljačići već polako napuštaju i Banoviće i odlaze u svoje selendre a iza njih ostaju samo dugovi i švalerke uplakane i ne dohebane
@MrziteljPDA Zaboravljas najbitniju cinjenicu da sve sto je Kukic unistio, opljackao, razvaljivao drzavnu firmu, zaposljavao stotine i hiljade uhljeba i glasaca, rasprodao firmi, zemljista i imovine, privatizovao, UKC natrpao u jednom danu 180 uhljeba pred izbore, smjenjivao i postavljao sve redom direktore i nadzorne odbore, Banovice i Rudnik devastirao sa sarajlicem prodavao poslove u EP itd itd sve je radio sa SDA, krotz SDA uz podrsku SDA. Dakle opet SDA najvece zlo
Ne mora značiti. U Livnu se odavno kuha, jer nisu zadovoljni stanjem. HDZu konačno treba neko da pokaže da nisu nedodirljivi.
Ne znam da si ista bolji jer si isprdak HDZea isto ko i Konakovic iz SDA, al' eto... Neka vas. Bar mi draze cuti da negdje padaju navedene stranke.