Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je jedan cirkus ............. fakat
Nadam se da Bakir bar ovog puta nece dati saglasnost za,otvoreno neprijatelja ove zemlje,sto Susnjar i ne krije.Na stranu ustastvo koje propagira
@SvetiJuraj Opet pogresno , za Hrvatsku do Mostara.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cim vidis da se bosnje ovako dizu na zadnje noge, dobar je znak! Da ne bi vi i dalje slali Danke i Nerkeze uime Hrvata...
Dobar izbor.
Svako bira svoje, šta bi to mi htjeli, možda bi htjeli da nam Mladen Ivanić i Dragan Čović postave neke nove Sejde Bajramoviće, koji če se kleti u BiH deklarativno, nosati dresove i zastave, te se praviti nekim ko fol Bosancima, kojima za tu uslugu treba dati radnje, stanove, poslove jer eto vole Bosnu, ko naš gradonačelnik Ivo Komšić. Prestanimo lagati sami sebe, svako ima pravo na svoje mišljenje, Hrvati i Srbi u BiH najbolje znaju šta je njihov interes, a ako mi to neznamo niko nam nije kriv.
Nazvati Susnjara ustasom je totalno besmisleno. Taj termin postoji još u glavama ovih izokrenutih fasista koji fašizam vide u svakome tko ne misli kao oni.
Ako se pokaže dobar, daće mu dragan kladionicu kad se vrati...
Slovenci su konzervativna katolička nacija. Oni ne dozvoljavaju da im se ambsadorica sam šeće po Sloveniji bez muža kojem se sudi da je član organizovane organizacije F.R. na sudu BiH. Ebi ga ta EU nije ni za šta , naša ministarka u Švedskoj uhvaćena da pijana vozi i odmah sama podnijela
OSTAVKU. Trebala i ambasadorica da nas voliko ne bruka PO EU, a POD LUPOM SMO RADI PRIJEMA U EU ???????? Da smo i blizu tome bilo kad ostavku bi trebao odmah dati i svemoćni BAkir na mjesto člana predsjedništvo a i svako ko potpisuje žurno bez provjere SIPE predstvnika države. Sreća da BiH nije PRACNA država pa se još ne mora, jel.
Diplomatija je to .......
Koje slucajnosti, neki dan ga spomenuh,pa evo opet cu.Dok je ovakvih ambasadora,BiH ne treba neprijatelje. Budite sigurni da da ce ocrniti zemlju iz koje dolazi. Bravo Bakire, svaki potpis koji das, svaka odluka koju doneses je korak blize raspadu ove zemlje .
@SvetiJuraj Koga god da postave manje ce stete napraviti od takvih kao sto ste vi i vama slicni...
@SvetiJuraj To ne mogu znati, ne zavirujem u tudje gace. Za tebe bih mogao reci nedovoljno pismen, dosada bi morao nauciti sta se pise zajedno a sta odvojeno.A pored toga, nijednu zemlju u svijetu ne bi mogao predstavljati neko ko bi zelio raspad iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (86)
on da bude ambasador ?! fuj... sigurno ima hrvata koju su kvalifikovaniji od njega
Ima sigurno ali o tome ko će ih predstavljati će odlučiti Hrvati a ne BejHa muslimani
@hakijaastronaut pa neka odluce i izaberu nekog boljeg...jer ovako ispada da nemaju kvalitetnijeg kadra od ovog
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Amerika nije dala agreman za ovoga ustasu (da hoce mali doci u Sarajevo), dok je Bakir-Seka Izetbegovic (SDA) dao svoju saglasnost. Sta vise reci nego da su Bakir-Seka (SDA) i Fahro-Pudlica (SBB) jako servilni prema Draganu Covicu. To je koalicija Bosnjackog podanistva SDA-SBB. Sram vas bilo, treba vas sahraniti na izborima.
Ali Češka je poručila da neće primiti niti jednog jedinog izbjeglicu. Češkoj se naime češka za neke tamo navodne dogovore sa EU. Kako sad da prima nekakvog ambasadora iz BiH...?
Komedija od drzave, i ova plagijat himna nas pravo opisuje, Zivotinjska farma.
Šušnjar ambasador - čovjek koga ni USA nije htjela da vidi na svojoj teritoriji. Prije vremena se smijnjuje neko ko je da ogroman doprinos za dobro BiH. Izetbegoviću, objesi se Seki oko vrata ili na ajfelovom mostu - isto ti se piše!
NIje ambsadorica samo zato jer joj je muž tražio da tužilaštvo odbaci krivičnu protiv Fahre ? A onda joj BAkir koji ne voli Fahru potpisao za JEDAN dan naimenovanje. Znači naimenovanja NIKO NE PROVJERAVA . može neko kupiti ličnu i eto ambsadora. NEGO ZANTE LI JE DA ODBIJENA PO STRUCI GRAĐEVINAC, pa je BAkir zna iz mnogih posljeratnih pljački naše imovine, kao NEZAMJENLJIVI DIREKTOR DIrekcije za izgradnju grada? ALija organizovao rušenje ( nijedan agresor nije ušao) a BAkir izgradnju ???
Sve čestitke gospodine Šušnjar