Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli se to papa osjeća prevarenim. iskorištenim.E moj papa .jesi li mu vidio njegove krvave oči.🤔🦄
Sramota
Snjooke se kunu u Bosnu i Hercegovinu a covjrka koji je ubio njenog okupatora zovu teroristom...Hahahaha
dal sam logirana
MILE MERHABA uprskaš gdje god odeš. Vidiš da ne znaš da se ponašaš kako dolikuje jednom lider a nazor hoces da budeš.
bosanski muslimani su uglavnom od osmanlija tj. njihovim posredstvom primili vjeru islam kao posljednju u nizu božijih objava, koja od nastanka priznaje i kršćanske svete knjige i isusa pa je prema tome i sljedbenik i čuvar i izvornog kršćanstva, i uglavnom su primili samo islam dok su neki drugi koji su bili pa i ranije potpali pod osmanlije uglavnom primali nešto drugo. čudni su putevi božiji.
Evo koliko su serVi hrabri https://yoütu.be/watch.php?id=OMUCV4
Upravo tako.
Ovaj katoliban sto pise da je katolicanstvo bila jedina religija u srednjovijekovnoj Bosni je u pravu. Ali tu nema traga hrvatstvu. Ja nemam nista protiv Hrvata, ni onih originalnih ni onih pohtvacenih, ali istina se ne smije izokretati. Situacija je takva, da se ni Dalmatinci nisu osjecali Hrvatima, a kamo li Hercegovci ili neko u Bosni. Puno je dokaza tome da bih sada sve pisao.
Navest cu vam samo jedan primjer. Jedan Antonio Bajamonti je do prije 150-tak godina dobijao izbore u Splitu na sloganu "mi nikad Hrvati".. jednoatavno, Dalmatinci su bili Dalmatinci a ne Hrvati... ili katedrala u Sarajevu "izgradili katolici Bosnjaci" napisano dan danas stoji. Ili Hrvati u Vojvodini Nikinci ili Hrtkovci, pohtvaceni a usvari katolicki doaeljenici iz albanskih Klimenti.. zato se Seselj posebno okomio na njih..
Ili primjer Zadra, sve albanski katolocki doseljenici Arbanasi... i dan danas se zove tako jedan dio grada. Zato je tako lako Musolinijeva Italija lako uzela Zadar, jer su oni bili radije za Italiju nego za Hrvatsku. Kad su sile osovine izgubile, mnogi su protjerani u Italiju kao "talijanasi" a drugi su postali veliki Hrvati zbog svog opstanka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa mu ga Dodoglu turčin zapjeva : " oprosti mi papeeeeeee za sve ružne riči, jer moj entitet ni kurcu ne liči.."
1. On se ne bori protiv katolika nego protiv svih koji nisu Srbi 2. Što bi letio iz Sarajeva, jeli to pod moranjem da se sve radi iz Sarajeva 3. Samo je jedan predsjedavajući nisu 3, svi će imati svoje vrjeme da predsjedavaju 4. Jedino Dodik zastupa svoj narod, druga dva zastupaju Državu Tursku
mora da je neki snjooka koji radi za te novine, pisao ovaj tekst. Kao kanadski institut za "genocid", a ono snjookice jadne sve rade u njemu
Sumrak zapadne civilizacije , i katoličanstva... Primiti kod Pape ; lice sa crne liste , negatora zločina i genocida , separatistu koji svaki dan sije neko sjeme sukoba , lice koje nije krivično procesuirano samo zahvaljujuči korumpiranosti organa , predsjednika stranke koja je isključana iz evrop. pučke organizacije , njegov zamjenik ( Špirke) stavljen na cr. listu zbog kriminala i podrivanja Deytona i td itd...Fuj..
papa je 100% u pravu sto je ozacvao samo jednog clana i to ciljano doDicka,jer doDick je taj koji proizvodi probleme!svaka cast papa Francis vrlo mudro!
Ovaj papa pravi ponekad kardinalne greške,prevelika otvorenost daje prilike lošim ljudima da ga susretnu i šalje veoma lošu sliku!