Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno zašto su se uvrijedili,kada je gospodin iznosio činjenice. istina boli, izrečene su činjenice.kome da se izvinjava gospodin sp.samo tako istina i samo istina ja sam za sdp
ovo samo pokazuje koliko je u stvari SDA/SBIH zlenoj koaliciji u stvari stalo do BiH (nimalo), odnosno samo do fotelja (totalno) - sve su spremni uraditi, pa i na kraju krajeva, kazniti gradjane ukidanjem granta gradu, jer su se drznuli da odaberu nekog drugog... a o braniteljima nemaju pravo da pricaju - poslije brankovica i njegove bande izgubili su svako pravo da borce uzmu u usta uopce...ili neka gospoda \"branitelji\" lijepo objasne kako to NIJE UVREDA za broce to sto brankovic ima Zlatnog Ljiljana!!! BTW, ARBIH je imala preko 200000 pripadnika - nek se prebroje SDA i SBIH, pa ako su tada ili danas (nek uzmu povoljniji broj za njih) imali i 10% toliko clanova, skidam kapu, Bosna je samo zahvaljujuci njima odbranjena, potpisujem... evo i druge kalkulacije - ako je broj krivicnih prijava protiv glavnog odbora SDA/SBIH manji od broja clanova istih, isto, potpisujem sta god kazu - taman da kazu da rata nije ni bilo, jer je dedo rokao da spavam mirno...
Opasno je jednu ili dvije političke opcije izjednačavati sa braniteljstvom ili patriotizmom. Samo što SDP ima najmanje prava da to prigovara, jer je to upravo nasljeđe onog sistema, pa i oni koji kažu da su mu bili oponenti nisu svjesni koliko ih je taj sistem skrojio i oformio.
Covjek je 100% u pravu i ne budalesite jer cete biti izbaceni iz ravnoteze ko SDS u RSu sto je ako se ne spametujete. Osim ako pod braniocima ne podrazumijevate Saju,Bakira,Brankovica,Cengica i ostale uhljupe. Neratni invalidi su vam pokazali a skoro ce i ratni a i branitelji.
To nije uvreda nego činjenjično stanje.
Trebalo je cijelu izjavu dati, sa kontekstom. Ali ni ovako ne zvuci uvredljiva. Meni je uvredljivije sta SDA i SBiH vec godinama rade. A da su nacionalisti, jesu.