Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazes, ja konto mi glavne zvijezde u polju vanjske politike. Nase djuvegije po Dohi autograme dijele...
Naši političari vanjsku politiku doživljavaju kao postavljanje ambasada po zemljama Svijeta zarad putovanja sa suprugama, ljubavnicama i slično na odmore i provode, i ako se ubode kakav posao ispod ruke.
Taj konj putuje sa svojom gospodjom u sopinge a ne u interesu drzave, niti ga u svijetu zna niti zeli da ga gledaju. obican papak.
A sta je ova istrazna komisija? Istrazuje opcepoznate cinjenice, ovo znamo svi.
Pa normalno. U ovoj zemlji je sve podijeljeno na tri. Ljudi ne smiju primiti nagrade jer se kose sa politikom koju provodi vladajuća kasta BH sva tri plemena. I kako ćemo pokazivati ista pozitivno kada je ovdje zdrav razum izgubio svaki bitku sa karcinomom zvano BH društvo?
da upravo tako zdrav razum je izgubio svaku bitku s vladavinom niskih strasti.