Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodan Trninić, ugroženi Srbin u Sarajevu, direktor sa malom platom i velikim primanjima.
Neka istraze porijeklo imovine ovog gospodina i njegove djece. Enormno, bezobrazno se obogatio. Covjek ima vile, vikendice, skupocjene automobile... Odakle i kako sve to od direktorske plate? Pod hitno zabraniti mu raspolaganje imovinom dok se ne dokaze porijeklo iste!
Šta je sa KCUS-om? Da li je ikad iko vidio neki konkurs za KCUS? Kako se zapošljavaju med. sestre, tehničari i sl.?
halo policija, FERID SELMANOVIC! sta je sa njim! sta se ludi pravite!
e sad bi trebali malo Farisa G. procesljati
ĐAPO JE NAJVEĆI KRIMINALAC. MAFIJAŠ. TRNINIĆ JE MOŽDA UZIMAO, ALI NIJE JEDINI. VIDI KOŠEVO, SALJEVAJU MILIONE, A RAJA UMIRE I DALJE ZBOG NJIHOVOG NEZNANJA I BAHATOSTI. FAKAT JE DA JE JEDINI SRBIN BIO KAO DIREKTOR, PA GA JE TREBALO SKINUTI. SVI OSTALI DIREKTORI MUSLIMANI SU POŠTENI. AFERIM. PA NEMA NI HRVATA DIREKTORA. STVARNO MULTIKULTURA NA VIDJELU.
samo licem u lice neka se dokaze koliko, kada i gje je predao(la)pare, Dr; Slobodan tvrdim nije nikog za pare zaposljavao,to su drugi radili kao direktor trazi novac, a on ga prisvoji, direktor o tome poima nema, a onaj ko je dao pare neka kaze kome je dao.To je radio Dr GINEKOLOG Iz DZ, navodno za direktora . Dr TRNINIC je posten, i tvrdim da nije primao nova. Najmanje je nacionalista, supruga mu je muslimanka.
zar ne fali na spisku FERID SELMANOVIC ??????
gdje su ti konkursi,ima nas jos da se prijavimo,koliko si dao kesa,slobodno reci,na tim konkursima kojis e samo reda radi objave,a takvi kao ti vec rade naveliko,ima jos djece sehida,pa ne rade 7,8 godina,a takvi koji su platili sad ste se sasra..... jer cete nakon revizije svi ostati bez posla...mislii ste nece niko raditi reviziju,e pa kao i sa invalidimi i ostalima koju su penzije placali,tako ce te i vi ostati bez posla...mozda ostali dobiju sansu na konkursima,pored vas sa bodovima u kesu
@soc.dr.psy sta je to dokazano, molim te??? Ti ocito nešto znaš, pa reci šta je to dokazano.. Istima je da je jedini nebošnjak bio direktor, nije valjao, jedini kriminalac, a svi ostali pošteni. To što se priča po kafama, u menzama, na sijelima, možda i za tebe kazu da si pede.....r... Pusti to. Mahalska Ako te interesuje, ja sam konkurisao u KCUS 2 puta, nisam primljen, a primljen sam u DZ. Da šehidsko sam dijete.... Slobo nije ovo više grad za tebe..... Nema mjesta za tebe. IDI.
@mirza tebe je očigledno zaposlio Slobodan. ili si ti Slobodan.to što su drugi uzimali ili nisu, nek se prijavi i dokaže, o Slobodanu se priča na svakoj kafi da mazija pare za posao. To što su drugi ne opravdava njega. Ako je zapošljavao šehidsku djecu, ako je nelegalno treba da odgovara, ima konkurs, imaju komisije, nema šta on da zapošljava, već samo da verificira rad komisija i da raspiše konkurs. Baš zbog takvog koruptivnog razmišljanja i razmišljanja po principu mentaliteta žrtve mi ne možemo naprijed. Hrvati zatvore premijera države, a mi dokazanog korumpiranog doktora da ne zatvorimo.
ma da, niko od drugih direktora nije uzimao lovu za prijem, samo je Slobo. Svi ostali pošteni jedino Slobo nepošten. Iako je uzimao ima sud, o ovo ovdje što se piše je cisti nacionalizam. SDP drzava za hapu i Džapu. 100miliona su sada supcali u KCUS, i ništa.... O čemu pričate. Iako je zapošljavao, zapošljavao je šehidsku djecu, djecu boraca i radnika, ljude sa biroa.
E kad su krenuli,nek se onda utvrdi koliko medicinskih sestara i tehnicara ceka na birou,ja konkretno sam od 2005. na birou,niko nikad me nije pozvao na razgovor,a svakodnevno u bolnicama,domovima zdravlja i hitnoj vidjam neku djecu,koja su isla u osnovnu skolu dok sam ja zavrsavao srednju medicinsku,e pa nek se pokrene malo istraga i u klinickom centru da se vidi koliko je te djece dalo kes da se zaposli..inace cemo mi svi krenuti po bolnicama i jednog po jednog doktora za vrat,nema nam druge u ovoj drzavi..
ako mu neko želi da mu smjesti, što ne smještaju drugim direktorima?
Svi znamo i grad bruji da se kod Slobodana Trinića završava posao od 5 do 10 hiljada KM, prvo ugovor na par mjeseci na na neodređeno. Federalni mup zna za to, i mi svi sad kao iznenađeni. Svi znamo da iza njega stoji SDA. Poslovi se završavaju na sjelima itd.
Kako god bilo ovi lopovluci su se desavali ispred nosa Zavoda zdr. osiguranja i ministra zdravstva kojima je S.T. redovno slao haoticne izvjestaje o poslovanju i zaposljavanju. Jos dosta osoba treba da snose odgovornost a ovakvu situaciju
Ovo za njega je ziva istina, radnici pricaju da su mu placali za radna mjesta.,10 000, 15 000 ili 20 000,ovisi gdje. Uz to prima pare od farmaceutskih kompanija koje hodaju po domovima zdravlja i lobiraju ljekare da propisuju njihove proizvode.Ni ljekari ne ostanu praznih saka. Meni je medicinska sesra u domu zdravlja na Otoci rekla da je dosla naredba od glavnog direktora da ti farmaceuti imaju prednost u odnos na pacijente u toku radnog vremena,bez obzira na zakazano vrijeme i sto je pacijent dosao prije njih. Ja sam jednom cekao i usla su trojica s aktovkama,za to vrijeme su pacijenti dugo cekali,tek kad su se ovi izredali nastavljen je pregled. Katastrofa.Na kraju nece biti nista.Izvuci ce se sa ukorom.