Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmeš posebnu uplatnicu i platiš im samo iznos struje. Pa nek te onda tuže, jer struju ti ne smiju isključiti jer si je platio
Rado placam kablovsku, jer su nasi kanali toliko retardirani, koliko je sportskih manifestscija proslo a ni na jednom kanalu nije bilo, nek mi imamo vizu za buducnost svake godine. Da Bogda se ugasili lezihljebovici.
Zašto će ovo plaćati samo korisnici Elektroprivrede BiH? Šta je sa korisnicima drugim distributera električne energije za ostatak stanovništva u BiH? Šta je sa Elektroprivredom HB? Sta je sa Elektroprivredom Republike Srpske? Zašto samo da bošnjaci kao većinski korisnici usluga EP BiH plaćaju taksu za državnu televiziju?
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Poređenje: 1. Gras, javno preduzeće duzno 360 miliona. Primaju donacije, tramvaje, autobuse, uposleni ma budzetu, naplaćuju karte... Centrotrans, privatma firma dd, nemaju donacija, sami kupuju autobuse, zive samo od naplate karata. Pozitivmo posluju 2. RTV BIH na budzetu, u dugu i rasulu Hayat, OBN, Pink...nisu ma budzetu, pozitivno posluju Sami sebi plaćaju zgrade, radnike, skupu opremu Nešto ne štima u javnom sektoru.
@dis3 Neki dan RAK kaznio Hayat zbog vise od, cini mi se, sest minuta reklame unutar sat vremena. Uglavnom, nije bas da mogu proci kako hoce, a kako ti tvrdis.
RTV PRETPLATA TREBA IMATI SVOJ JAVNI SERVIS A NE DA SE KACI NA TERET RACUNA ELEKTRIVNE ENERGIJE
Bem im mater svima, sve sami kriminalci
Nemam tv
Tv i radio su svakako losa navika. Narucio sam solarne ploce tako da i ovi iz EP mogu da cuclaju
Hvala SDA sto ste nas vratili u 1992 ' 1995 godinu!! Hajde sad povecajte racune i za vodu. Mi cemo platit za vas nerad a ne vasi glupsoni koji su vodovod , GRAS, BHT doveli u ovu situaciju. Nemoj da vam slucajno naumpadne da smanjite plate u komunalnim preduzecima !!!!! Vodite se primjerom . Pocnite od sebe pa onda pljujte po narodu jadnom !! Gadi mi se Bosna vise. Totalno sam razocaran u zivot u glavnom gradu BIH!
Plaćati radi serije "Viza za budućnost" Hahahaha na kablovskoj ništa ne gledam, a kamoli na tv-u krompiru.
Zna li neko jeli dolazi na cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine/ ako svima dodje ja cu placati nije problem.
Kada je plati onaj u Grudama, Novom Travniku, Prnjavoru ili Laktašima, onda ću i ja i to sa pjesmom mada ne vrijedi ni pišljive bobe, a do tada pripremite oko milion tužbi ... pa redom
ma dokle ce vise narod ove zemlje da place tudje pogreske,svakako ko gleda vas program koji je jedan od najdosadnijih u regionu ako ne i na svijetu,drmnite malo one ljenguze nek naprave marketing dobar,privucite nekim normalnim programom,nek vas cijela drzava placa,kad od drzave svi uzmaju nek i daju podjednako,il braco mila,lijepo se ugasite..stvarno je dosta da vam mi krpimo rupe jer vi niste sposobni naci sponzore i vrtit reklame...za gluposti imate lovu jel??
Znači Bošnjaci će plaćati RTV taksu, a Hrvati i Srbi neće. Neko je stvarno genije kada je uspio smisliti ovakvu nebulozu.
BH Telecom, Telemach i Logosoft trebaju omogućiti opciju no sdatv. Potpišeš na ugovor a oni ti obrišu iz sheme Federalnu, BHRT i PTPC. Dovoljan dokaz da na plaćam stranačku televiziju za SDA, SDP, SBB
Ne placas ti uslugu gledanja FTV, RTRS i BHT, vec taksu na posjedovanja televizora i radija.
Pa nek tuzi drzava nekoliko hiljada ljudi, pa nek vidi isplatil se kad bude toliki svijet dolazio na sud.. koliko je to ustvari posla.
kakav sud, platio je 2x uz racun telekoma i od tad ne placam nikad nikakav poziv nije dosao :)
Ne platim struju, iskljucis mi struju. Ne platim vodu, iskljucis mi vodu. Ne platim RTV taksu, iskljucis mi signal za te programe. Jednostavno.
@dugonja34 Jest ali u qrcu.
@dugonja34 Nije tako, ali u svakom slucaju nisam vidio da cijevi odnose, ili kablove, ti?
Ako ne placam struju neka mi iskljuce struju, ako ne placam RTV taksu neka mi iskljuce signal, niko sretniji od mene...
Nevjerovatna do golog apsurda jeste činjenica da ne obavezuju Hrvate na plaćanje. I još je veći apsurd da će Hrvat u Sarajevu morati plaćati, a onaj iz Kiseljaka neće. Svi koji pristanu da plaćaju su obične budale ili simpatizeri SDA. Zar da plaćamo one urednice/voditeljice FTV koje po nalogu SDA, dvije trećine dnevnika posvete RS-u. I kada je tamo nešto loše, svršavaju od ushićenja...