Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix kaže "navodno pogodovala" i stoga džaba ste zapjenili dorati jedni. Žena ima veća muda nego svi kuronje u ministarstvima zajedno.
Moze dok jos ima kredita, koje ce vracati unuci ako se dotle dogura i ne zaglavimo ko Grcka. ZATO OVAJ MJESEC PENZIJE OD 15.07. A ZA JULI PITANJE JE. Budite uvjereni da njoj nece biti nista, osim sto ce joj porasti rejting kao i Covicu.
Na neku cudnu foru Marina misli da zna sta sve treba da cini u drustvu frajera...suvise je obicna i prazan joj je smijeh....
''montirana tuzba'' nemoguće je da netko iz HDZ_a bude umjesan u pljačku države. .. Ponovno je na djelu MAJORIZACIJA HRVATSKOG pucanstva.. Jevreji nisu naplatili genocid koliko su HDZ _ ovi čelnici ''majorizaciju".
99 POSTO FIRMI U HERCEGOVINI SU RATNI PROFITERI STO SE NIKO NE PITA KO JE PRODEX -GRUDE A KO MEPAS SIROKI BREG,PRICASE DA PORESKA NESMIJE ZAVIRIT U HERCEGOVINU GDJE SE MILIJAREDE NA CRNO PROMETUJU,TAMO SU PAZARI DNEVNI PO 100 000 EURA I U TORBI SE KUCI NOSE PARE ZA NJIH FISKALNA KASA NE POSTOJI
Kakva ba istraga. Ovo im je uputa da dignu nogu. Mislite da ce vas cekati skrstenih ruku kod kuce. To je trebalo prvo u haps pa onda se objasnjavati zasto.
Kakav ,,mio,, izracz lica ima Pendešica, hahaha, kao da je otrovana.
Govedo,vidis kakva je olos u politici,ova bagra ne trpi finice tipa Sabine Cudic,morala bi licit' na konja da bi je narod prihvatio.
onako bas zraci dobrotom i miloscu.....
Boga mi ovo Bakir vise nece moci gledati,ocekujem ostru reakciju prema Covicu!