Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zahtjev za promjenu imena tog entiteta. Nakon rezolucije puno pravo imamo da pokrenemo to pitanje. Pa neka opet miting sa onim ped,, ima organizuju.
Treba promijenit u republika genocidna
Dodik kaže ja znam šta je bilo u Srebrenici u Srebrenici je bio genocid. https://youtu.be/Y8tQiuFzPBM?si=AnHNJxWPrCLZWgRy
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Logika" šumnjaka!
Inace da se podsjetimo i ne zaboravimo da je ovaj visio po emisiji Zabranjen Forum na Pinku jer mu je voditelj dobar prijatelj.Uvijek je govorio negativno o drzavi i drugim narodima ali ga voditelj nikada nije opomenuo i zaustavio, zbog takve retorike i negiranja Genocida je nagradzen od strane vlasti iz manjeg bh entiteta.
a Dodo ?
RAK BiH je trenutno u rukama SNSD i bivseg direktora dodikovog rtrs-a, Draska Milisevica.
mora se negdje pocet
Ja ne znam čega se mi bojimo. Ima nas 2 miliona, nije 92. da nemamo dijasporu, da nemamo oružje, da je JNA tu, da smo opkoljenii rascjepkani. Čega se bojimo? Nešića, Kajganića, Tegeltije i konjskih zuba?
Zovu ga kao svjedoka? Pa sve je objavljeno na tv? Koji glupani.
Yyebo te, kad se sjetim da mi je ovaj tip djelovao kao pametan i elokventan tip... Gledao ga više puta i vidi ti koja budaletina je on... A na žalost, moram se zapitati i za svoje stanje kad me kreten uspio prevarit...
Šta mu dođu ova braća Simića što drže ovaj Klix ?
Ma te njihove režimske novinare treba sve , ama baš sve , eutanizirati , bez iznimke.
zar ne pocinje pravo tamo gdje pocinju muslimani? Ako za ove druge ne vazi zakon.
pa ni u jasenovcu se nije nista desilo normala :)
Kad su Rusi rušili ukrajinske gradove, ovaj je išao tamo i izvještavao iz ruševina. Sav ponosan. Isto kao i srpski reporteri iz Vukovara kad su izvještavali.
Ovo rusofilsko go*no treba poderati od batina
...ili mu nategnuti suprugu, bez obzira na količinu tarzančića kojima raspolaže.
BiH treba urediti kao državu sa 3 ekonomske regije. Mirnim ukidanjem entiteta štedimo milijarde a hiljade parazita ide na biro.
Smiju im se i Rusija i Iran i Sjeverna Koreja!