Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovo plaćeni oglas
jeri dizel
@ideologija2007 ovoj asceric sto ga proglasava najvrjednijim pola familije zaposleno u njegovoj opcina, kakve su smijurije ove nvo i ug po bosni hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dosta je i tebe vise ibrahime i te tvoje miljenice il djevojke nazovi je kako hoces,nisi ti tako dobar, ne prodaji nam se vise http://izdvojeno.ba/nezakoniti-prijem-sekretara-u-opcini-stari-grad-kako-je-hadzibajric-zaposlio-clanicu-svoje-stranke-i-pri-tome-drsko-prekrio-mnostvo-zakona/
Koliko li.je platio ovaj sponzorirani clanak
A ukrao najvise Sve po nalozima one njegove svalerke -sekretarke šiptarke
Šta to? Kada ,gdje? rajvosa 1987 Sa a Popov Gaj, napiši rajvosa1987Jr
@rajvosa1987sa u pravu si 100% ,ali da je bolji ne bi dopustio to sebi..nasla krpa zakrpu
Fuad Kasumović uradio 0 od 45000 obećanja. Jest nas i prevario na pricu haha mi ko papani se ponadali a on ulice ne zna ofarbati i sijalicu na rasvjeti popraviti.
Naravno da je moguce kada su bracni partneri od 3 kantonalna tuzioca zaposlena u opcini. Lahko je doci do svih tih imena. Da ima volje to se sve moze saznati u 1 danu. Mada je sve to javna tajna.
O ovom nacelniku i njegovim najblizim saradnicima bi se mogla uraditi bas jedna dobra doktorska disertacija na kriminalistici. Ovo nije slucaj za tuzilastvo KS. nego za Tuzilastvo BIH i SIPA-u. Zar je moguce da je za 11 godina koliko je na vlasti protiv njega bude podneseno 25 krivicnih prijava Tuzilastvu KS i da bas nikada niti jedna ne bude prihvacena, nema optuznice. A pogotovo da neka od tih optuznica bude potvrdena?
Pa.. ako je moguće da Efendić ubije starca na pješačkom , da Skaka s rodjakom ubije starca na tramvajskom stajalištu Predsjedništvo itd i DA IM VOZAČKU DOZVOLU NE UZMU ,zašto bi te ovo čudilo ,govno sektaško botovsko
odlican prosjek nema sta
Skoro kao SDA :D
Volio bih da ste i koju sliku stavil ili link prema obnovljenim objektima i clancima. Fino je vidjeti kad se uradi nesto dobro a pogotovo na sta narod najvise kuka i treba. Sa tim bi drugi opstinari imali bolju ideju kako provesti i nadograditi svoje projekte.
A ljigavi SDA gradonačelnici ispunili manje od 3% obećanja. Semir Efendić 0(nula)
@The Maniac 1987 Pa bolan kako tako lupas
@Unlon ... ja ne lupam. Slika sve govor. Semir Efendić nije ispunio NITI JEDNO OBEĆANJE !!! ... https://www.frontal.ba/novost/98578/nakon-tri-godine-mandata-od-ukupno-735-predizbornih-obecanja-ispunjena-samo-152
Pa covek ispunio vise od pola,jos 15 u procesu ispunjavanja i ostaje 30 do kraja mandata. Izvinite,ovo deluje kao odlican rezultat,a na oanovu toga zakljucujem da covek nije lagao birace.To je za pohvalu.
A sto je obecao toliko ako se sad hvali da je ispunio vise od pola, nije sve i gotovo, najlakse je prebaciti lopticu na nekog drugog i reci on je puno manje bla bla bla. Poenta je sljedeca, ako nesto obecas ispuni sve, a ne hvalit se mrvicama.