Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo svi koji ste potpisali vodite ih sebi kuci neka vas ducaju Pitajte Biscane kako im je kada unistavaju Unu, presrecu djevojcice, tuku se, pljackaju. Bazu treba pitati lako im je, u Bihacu je gore nego u ratu
Gispodo vi koji ste potpisali pismo, de napisite i jedno zbog ugnjetavanja naseg naroda. Hvala.
Mogli su krenuti licnim primjerom i udomiti svaki po 5-6 migranata, dobi 20-25 godina, muskarci naravno, jer je takvih 95%... Ovako shuplju bacaju i ulizuju se strancima koji finansiraju njihove "projekte"
okej ljudi iz ratom zahvacenih zemalja ali Maroko, Indija?! ne kontam, ako im pokazes da je OK to sto oni dolaze doci ce ih vise i vise...
Puna podrška - bravo.
BIH je dobila Milione za ove ljude i red bi bio te pare na njih iskoristiti
Ima li tu i Memo?
uzmi nosi sebi ako ti smeta
Ovo ludilo mora prestati, vratite eu 15 miliona koje ste uzeli i izbacite iz drzave ilegalce bez pasosa i bez vize.
Gospodaru svemira, Allahu moj, pomozi i uputi ove mizantrope da pronađu mrvu humanosti u svojim oboljelim dušama i shvate šta znači biti bez doma i topline porodičnog okruženja. Ovi komentari su strašan pokazatelj koliko je dehumanizirano naše društvo. Ljudi..stavite se u polozaj ovih jadnika. Očito je da niste osjetili strahote agresije, da vam se ne vrati..mislite.
Od ovoga je još važnije da se ima kvalitetno osigurana i praćena istočna granica, ali za to pitajte dodika i ekipu....
Nema Bube i Jale znaci nista
Jedna od drzavnih funkcija se izmedju ostalog postize otvaranjem humanitarnih centara, gdje drzava mora da utvrdi identitet osoba o kojima se brine, procijeni i odluci ko je migrant a ko izbjeglica, utvrdi da li neko od tih osoba zeli azil u BiH. Onda utvrdi procedure kako ce neke vratiti u zemlju iz koje su dosli, ili zemlju porijekla itd.
Medjutim ukoliko drzava prima milione eura a naprimjer gradi policijsku stanicu u Buzimu, ako koristi ta sredstva kako hoce, i mnogo toga prepusta civilnom drustvu, onda imamo situaciju koju imamo: beznadje i kolosalno odsustvo bilo kakvog traga prisustva drzave.
Jel to samo u sarajevu ima umjetnika?
@neve samo u sarajevu ih finansiraju ako se dobro umreze
E ako se poslije ovog nešto ne promijeni onda ne znam kad će. Da ste ih ganjali protestnom motkom možda bi nešto i napravili.
istaknem vam ga svima redom, kvazi umjetnici = prdotine!
Amila Ramovic nije umjetnica, ona je Gorazdanska seljancurina koja je procitala jednu knjigu muzicki nebitne tematike u kojoj je pronasla gomilu kompleksnih izraza, a koje u Gorazdu naravno nikad nije mogla cuti i koristeci ih u svom update-ovanom vokabularu samoprozvala se umjetnicom, a nit' zna pjevat, nit' svirati!
Dajte pare ljudima za hranu i vodu, a pisma svojim mamama posaljite! jeftini publicitet , a na amusu se pobise za marku
Šta ovi uhljebi nude od sebe za migrante? Valjalo bi objaviti gdje su se do sada humanitarno pokazali unutar BiH.