Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne morate ih voljeti.. al bar mozete respektovait.. i vi bi svoje "dzenerale" ovako otpratili.. tamam da kazu "vlasi" da su im pobili 300 000 ..
lik je odlezo skoro 2/3 kazne.. mogo je izaci za godinu-dvije..
meni je to vrijedno postovanja.. tamam da je najveci zlotvor.. ima nesto u ovim ljudima.. posebna su sorta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srpski heroji se "unerede" u gaće, a hrvatski piju "otrove". Bošnjački heroji su ili na slobodi ili pod zemljom zbog pampers generala i suicidne kukavice.
Svercaćete vi robu na granici nas i Srbijanaca. Slijede produžetci po 15 minuta
Kolektivna psihoza. Narod, crkva... Ić' i na kraj svijeta samo ne priznat' onakva zvjerstva. Eee za to treba biti heroj. Nego nikako da shvatim teološki - kako to crkva opravdava i objašnjava.
Hahaha,mogi ih držat na pola k.rca ako hoce, koja tuga za ratatne zločince
Ovako odlaze ratnici i legende.
Odlaze na otpad civilizacije sa ostalim Nacističkim generalima
Praljak je moralna i ljudska veličina,heroj hrvatskog roda.njegovo ime stoljećima će se pamtiti.. smeće sotonsko svi koji likuju nad ovom presudom i smrti Generala Praljka.
@bosnjakislambosanski Svercaćete vi robu na granici nas i Srbijanaca. Slijede produžetci po 15 minuta
@bosnjakislambosanski.. muslimani su govna... To uvijek i ponovno dokazujete. Muslimani su govna .... Najbolji opis muslimana u bih. Muslimani su govna!!!!!!
Svaka čast Generalu Praljku. Da nije postojao Središnja Bosna bi stradali Hrvati . Hvala ti za tvoju žrtvu časni hrvatski ratniče! Neka ti Gospodin podari mir.
spokoj mu dusi.
Ode jad na otpad civilizacije u društvo svojih idola Nacističkih generala a taj "gospodin" je prokleo ovog zločinca koji je koristio vjeru za razne bolesne stvari
R.I.P. draga herceg bosna... Gasi svjetla,motaj kablove...😂😂😂
Ha ha ha,pa zar i Bosansku spustili na pola koplja? Kontam ne priznaju oni drzavu u kojoj zive....E svasta u ovom rvacko-srBskom cirkusu...
Ja sam da gorivo i cigare pojeftine u pola cijene, a za zastave ćemo lahko, dajte ba pusti mi više te šuplje, gorivo točim danas a pušim sutra, to je realnost, a ovo bilo rekla kazala desilo se desit će se, neka to, ne treba zaboravljat ali vala ne treba ni ponavljat malte ne svakodnevno de ba malo ehaaaaaa
Umro je od zlocinacke ruke!
Koje su to ustase. Drze misu i zale medjunarodno priznate zlocince sto znaci da su i oni isti i da bi to opet uradili. U jednoj normalnoj zemlji bili bi svi sto velicaju zlocince kaznjeni
BOLESNICI!
BOYKOT HRVATSKU
Kosača Hrvat?
Ja častim. Daj svim bojovnicima HVO isto piće ko što pije general. Večeras je naša fešta večeras se iz bočice pije...