Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@krkan i hi hi hi jeste li ponosni na vasu \"casnu\" vojsku i na SESTOMJESECNU zrtvu?? Sa-x brisete moj komentar a dozvoljavate ismijavanje i orgijanje na ovaj clanak!! Vi ste stoka !!!
:-)
stvarno malo.
Samo 33!? Malo... malo!!!!
a ja da se pitam istrijebio bih 99 posto jednog od tri konstitutivna naroda u bih sto pise naopakim pismom. nek se sam prepozna.
Rahmet dusama zrtava,da vam Allah podari najljepse mjesto u dzennet jer vi ste inshaAllah sehidi.amin selam alejkum svim bosnjacima
neka ba mogli bi oni uvriejditi koga ako napisu ZRTVE GENOCIDA....
Potpisujem ibro dirka. Kad ce se konacno poceti govoriti istina. ZRTVE GENOCIDA !!!
kome ti to?
jebale vam \"zrtve rata\" mater maloumnu
Kad tad cemo se osvetiti za ovo zapamtite dobro !!!!!! Doci ce dan kada cemo vam duplo vratiti !!!!!