Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
marš majmune bajramoviću tricu uzimaš i ti da se boriš za prava radnike.boli tebe k. ionako si njihov čovjek da malo kao fol zatalasaš kad treba.
3500 plata plus benificije pkus zaposlio svu rodbinu
Radi li SIPA išta po pitanju ovog narko bossa
Softića za predsjednika sindikata. Treba nam sposoban a ne podoban.
Kolektivno se uhljebili uhljebi mašala.
petlja,petljala,petljace!
Moj Ismete ti i sindikalni du h ste na Vi !
Napokon se čovjek pojavio !!! Nabrojte bar jednu veću organizovanu aktivnost Sindikata u zadnjih nekoliko godina !!! Radinčka prava se enormno krše, zemlja u raspadu, a Sindikat u mišijoj rupi !!!
reforme nula sve je jos gore postalo, sve obecano nismo vidjeli. i opet ce stari za sda glasati. nek onda vide kad mladi odu sa ovih prostora ko ce im penzije uplacivati.
pa jbt jel ovaj dozivotno "zastupa" radnike?? dajte normalnog covjeka da stavimo umjesto ovog uhljeba
MA kod nas ti je tako..ko se docepa fotelje do peMzije ne napusta istu pa makar pužeći dolazio na posao..mila je i para i vlast i ugled...toliko sposobnog i visokokvalifikovanog kadra na birou, a ovi metuzalemi zasjeli i ne daju vlast po cijenu zivota..
Ovaj lik je petokolonaš koji radi za SDA stranku Bajramović je na čelu SSSBiH od 2009. godine, a od 2009 pa na ovamo radnici puše sve veću rinu.qa radnici su Glupi ko rinaqa također ! Od 2009 pa do danas samo gube...dok Ismet i raja mu primaju lijepu platu... 2 + 2 = 4 ali to radnici ne vide i ne kontaju, pišam im se niz leđa....
P.S. samo nek se nepuca :)
mislis li ti umrijeti bajramovicu ima da goris ko kandilo u paklu ,priznaj narodu kolika ti je plata i koliko te briga za radnike jadu jedan
Ovaj lik je vrijema davno pregazilo ko kamion zabu
otkud se ovaj mis izvuce. sigurno je osjetio da moze biti prozvan, pa ko veli da se oglasim.
Ima li iko pametniji i sposobniji da prica i radi o ovim stvarima od ovog ublehasa koji nije siguran ni kako se zove.
jebeš ti sindikat kad njegov predsjednik nosi skupo odelo i kravatu, umesto umazanih radnih pantola od totmasti i hrapavih ruku od čelične četke za skidanje hrđe.
Imaš petlju?