Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze oni imaju s tim
Islamska zajednica je SDA/Bake noPaper glasilo
Islamska zajednica je SDA noPaper glasilo !
IZ + sda =Najveci lopovi u BiH fuj
Pa ako ste toliko zabrinuti, finansirajte ih vi.Ima se moze se.
Cuj IZ zabrinuta prekidom programa FTV-a. Mozda grijesim ali to puno govori o programskoj shemi i orijentaciji FTV.
Zasto se islamska zajednica oglasava povodom ovoga?! Wtf?
ja sam sad zabrinut sto se IZ brine zbog gasenja programa FTV...
Ne petljajte se gdje vam nije mjesto
pa sta vas briga za FTV, osim ako nije vas propagandni materijal picio kroz FTV...imate vi MTV Igman, pa tamo govorite ljudima da se vitra i zekijat trebaju iskljucivo uplacivati dzamije, a ne da se udijeli sirotinji...da Bog da vam za lijeka trebalo, a para nemali....
Samo da pojasnim kako funkcionise sistem naplate i zasto je doslo do kolapsa . Taksa je odredjena zakonski da se skuplja i u RS i FBIH i rasporedjuje na emitere , procenat skupljene takse u RS isao je i RTRS BHT i FTV , i obratno .
Sistem naplate takse u RS je obavezan i ko ne plati ide na sud , tako da je naplativost izuzetno velika , SVAKO DOMACINSTVO U RS MORA PLACATI TAKSU , dok u FBIH je to vise na nekoj "dobrovoljnoj bazi" , sto je dovodilo do apsurda da FBIH sa duplo vise stavnovnistva ima nekoliko puta manju naplativost rtv takse nego RS , zbog te ne uredjenosti i ne provdjena zakona unutar FBIH , (zasto, ne znam) , RTRS prekida izdvajanje po ugovoru jer ga i druga strana ne postuje
ko jos gleda danas TV.
Brinite se vi o moralu...o vakufima/ Ko ce iz IZ odgovarati za vakuf-Babinu dzamiju i harem koje ste prodali u BL, Dodikovom tajkunu?
Ahahahahah od ovog može da se rikne
Koliko gledam domaće kanale, dovoljan mi je i BHT
Najezim se kada vidim da se ovi IZ kriminalci mjesaju gdje im nije mjesto ... ako ste tako fini i velikodusni pa fininsirajte vi FTV smece, imate viska para svakako a sve na konto ovog glupog naroda.
Gledaj objekta jaruga. Skromnost na nivou.
Ovi se još samo ne bave migracijom ptica sa madagaskara, sve ih zanima.