Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicki odgovor, zbog ovakvih odgovora nas i gazee
2025. je godina. Reis se izvinio kršćanima zbog roditelja koji nisu dali djetetu da uzme krmeće nogice koje su mu ponudili komšije iz miješanog braka. "Ovo je netolerantan primjer", rekao je.
Bošnjaci su ponovo uspavani, dok u daljini nešto tutnji...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Stanovnicima Bužima smeta čestitanje Božića. Ali im ne smeta imati hrvatsku putovnicu koju većina od njih ima. Licemjeri!
Nije baš jasno i razumljivo što je rekla ili što je htjela reći Islamska zajednica. Trebali bi biti precizniji kako ne bi ostala sumnja da su protiv susjeda.
Svi cete odgovarati za iznosenje lazi na islam, Allaha i poslanike njegove vi iz islamske zajednice, umjesto da obrazujete muslimane (ovo jada sto ih ima) vi ih pripremate da budu mnogobošci. Sram vas bilo.
Nije baš jasno i razumljivo što je rekla ili što je htjela reći Islamska zajednica. Trebali bi biti precizniji kako ne bi ostala sumnja da su protiv susjeda.
Pa kako onaj načelnik Bužima drukčije misli? On je završio vašu medresu. Ko njega tome nauči?
JA SAM MOJU OKITIO.
Where's my man Pezić?
https://minber.ba/zasto-muslimani-ne-smiju-slaviti-cestitati-novu-godinu/
svaka cast za IZ BiH
Država se raspada, a glavna tema je kako i kada slaviti Novu Godinu! Ha, ha, ha...
Apsolutno nemam ništa protiv plakata u Bužimu,a što se tiče bilborda u Zenici nepotrebno,jer mislim da mi Bošnjaci vrlo dobro znamo šta nam je dužnost kao vjernika.Do ljudi je da li će se toga pridržavati.A onako bilo bi lijepo i u zapadnom Mostaru ili Banja Luci vidjeti plakat na kojem se čestita Bajram.
Sta očekivati od neukog naroda kada ih "vjerski poglavari", svjesno vuku i pozivaju u Džehennem.. Svaki, ali svaki od ovih glavonja u IZ zna za ajet iz Kur'ana koji je jasan i nedvosmislen, a koji glasi :" bolje da se nebesa sruše i planine raspadnu nego da Milostivom pripisu dijete" A, oni, Allah im sudio po zasluzi, njima čestitanje rođenje Allahovog sina, estagfirullah.. A, znaju da je Isa a.s, Allahov rob i poslanik!!! Bit će težak Dan Suda!!!
Čime se vi bavite. Životni standard u zemlji je takav kakav je, a glavna tema prepiranja je kome treba čestitati koji praznik ili ne treba. I nakon 30 godina od rata bosancima je najbitnije tko je katolik, musliman ili srbin i kome što treba čestitati, a to što svi zajedno trbuhom za kruhom, nema veze. Bitno da se mrzimo pa makar ne imali što jesti. Zašto bi mi smetalo ako moj komšija ide u crkvu ili džamiju? Kako time on meni šteti i zašto bi ga točno zbog toga trebala mrziti?
Samo nemojte čestitati onima po julijanskom. Inače, izjaviti da čestitanje vjerskih praznika nije zabranjeno, može samo neko ko nije čitao Kuran.
Sad ko oni mudri ,a najveci ljigavci ,,slicna ulema svestenici su razapeli Isa a.s sina Mejremina koji je bio radikal ,terorista plus nered navodno izazivao ,samo dunjalucite, kad ste ljudima mrski kako ce te tek bit mrski Gospodaru .
Skidanje plakata u Buzimu nije ok. Farbanje bilborda u Zenici takodje nije ok. Niti jedan nije vrijedjao, omalovazavao bilo koga niti je bilo kome sta nametao ili zabranjivao. U Buzimu je cestitao onima kojima se cestita u Zenici je iznio stav onima koji stav prihvataju. Sta tu neko nekome namece ili zabranjuje? Smijesni ste!