Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam jednom samo jednom moj dragi Reise reaguj na nepravdu u ovoj drzavi,na kriminal.samo jednom pokazi da si na strani obicnog covjeka,vjernika a ne stiti sda i bices gromada u mojim ocima a ovako samo se stavljas u Fokus braneci sda i lopove,zao mi je Ali koristis svoj polozaj i otvoreno stojis na strani sda a nije samo sda bosnjacki narod nije moj Reise
STATE D.:"Separatistička retorika i prijetnje Dejtonskom mirovnom sporazumu su neodgovorne, opasne i štetne za napredak BiH ka daljim euroatlantskim integracijama". I onda slijedi tajno upustvo Marfiju: "On je naš i on nam odrađuje prave stvari - mi boljeg antimuslimanskog remetilačkig faktora od nj na Balkanu nemamo. Njegova ljutnja je signal da ima deficit u budžetu, nego gledaj da mu preko Satlera i EU namakneš koju stotku mil. EUR-a. On će opet biti happy i naš.
Dodik ne može ugrozavati mir u BiH sve i da hoće. Ako je u Federaciji sve OK, RS može samo slijediti. A nered u Federaciju unose reis i njegove bosanske patriote (od kojih su mnogi ateisti poput Sejdu Komšića).
isto sranje drugo pakovanje........
Sve je ovako sto je reko Sta Nije istina pa da se ne povljeruje Sta. DODO MORA U ZATVOR ASAP.
Treba svim imamima narediti da petkom na dzumi citaju hutbu hafiza Mahica.
Prestanite se prepucavati, ovo Dodiku potpuno godi...
Tako je !
Treba vam zabraniti djelovanje. Vi ste najveći krivci jer trujete narod..
Niko nije rekao da Ti ugrožavaš mir. Ono što je sporno što se Ti i Islamaka zajednica niste.ogradili od SDA kriminalne mafije iz SDA.
Reis ul Ulemo Allah dz.s te pomogao protiv neprijatelja Islama i Bosne i Hercegovine
Plaćajte poreze, prestanite biti filijala SDA, vratite građanima što je poklonjeno od istaknutih građana kroz vakufe, ne bavite se politikom nego religijom.
Dodik je odavno trebao biti uhapšen jer islamofob . Stavlja metu na čelo svakom muslimanu i Bošnjaku. Zavađa narod. Sve Bosnjake naziva muslimanima i sve islamofobe u Evropi i svijetu želi udruziti protiv malog naroda u BiH koji je preživio genocid istrebljenje.
Dodik se udruzuje i stvara novi zlocinacki poduhvat da genocid dovrsi.Psuje i omalovažava druge. Mir je teško postići , a za rat je dovoljna huskaska politika jednog fašiste kao što je Dodik. Tolerisanje Dodika je veliki gubitak izloženih sredstava i moći mnogih Država , a najviše građana BiH.
Dodik je odavno trebao biti uhapšen jer islamofob . Stavlja metu na čelo svakom muslimanu i Bošnjaku. Zavađa narod. Sve Bosnjake naziva muslimanima i sve islamofobe u Evropi i svijetu želi udruziti protiv malog naroda u BiH koji je preživio genocid istrebljenje.
Nediraj te nam Reisa mamu vam vašu!!