Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sekularna drzava. Hodze, popove i paroke skinuti sa drzavnih jasli. Uvesti u PDV sistem i da izdaju fiskalne racune kad vec imaju cjenovnike za sahrane, dzenaze, krstenja, sunete, zekate kojekakve priloge …. Da prikazu dobit, vozni park i nekretnine u papirima.
Zar jesu na drzavnim jaslama ?
Ne znam kako kod vas ali kod nas to sto si nabrojao nema cjenovnik nego koliko das od srca mada ima i bezobrazni popova koji traze vise
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto svi svjesno izbjegavaju dati u javnost pojedinosti tog ugovora.... Taj ugovor se sprovodi u praksi već duže vrijeme iako formalno nije potpisan. Dajte više informacija o sadržaju takvog ugovora i tad će svima biti jasnije ... Da takav ugovor ako bi bio potpisan nije ni sličan sa onim potpisanim sa crkvama i da bi takav ugovor federaciju pretvorio u vjersku državu
Nije u pitanju diskriminacija ako ugovor nije potpisan. Problematican je sadrzaj tog ugovora. Jedna od stavki je da drzavne institucije ne mogu kontrolisati finasije?? Obzirom na posljednje napise o prodaji vakufa, preusmjeravanju para od kurbana i vitara u plate,nepotrebna zaposljavanja... taj ugovor i ne treba da se potpise.
Istrajati i ne potpisivati ništa sa vjerskim zajednicama! Uvesti ih u sistem PDV-a.
Nemoze gradjanska drzava i ugovor koji se sukobi sa principima takve drzave. Ili jedno ili drugo. Ili sloboda ili islamizam
Komunizam i islam su dva najveća zla na kugli zemaljskoj.
Ma nikakvi ugovori sa carobnjacima i prodavacima magle. Samo sekularno, a ove druge dvije ako imaju kakve ugovore i to treba ponistiti i onda su svi ravnopravni.
Naš dragi srpski Allah mora imati prava koja želi a islam se rodio 622.god seobom Slovena tj Srba i kao nebeski narod Srbi su stvorili islam.
Nek vam Edhem Brankovic da ukradene pare, šuti u sjeni u krade
Safet će to srediti.
Pa normalno bi I bilo vise.
Dje je sad SDA Reis, u sluzbi SDA sve i jedan Reis od 95 na ovamo a nemaju ugovor kao Katolicka i Pravoslavna crkva? WTF!? Jesmo pogan od naroda, sami sebi dusmani
Jednakost! Na nacin da se i s ove dvije zajednice raskine ugovor!
Ugovor treba potpisati, ali iz ugovora izbaciti sve što ugrožava sekularni karakter države. Ovdje je ionako očigledan porast broja vehabija, ilegalnih migranata, Arapa. E jeste nas SDA prevarila ko obične ovce. Iskoristiše nas da ginemo da bi pravili fildzanistan i islamsku državicu.
SHEBAT ĆE VAS NAŠ FATMIR ALISPAHIĆ I NJEGOV DNEVNIK TJEDNA!
oni bi opet po šerijatu hahaha. halo bolesnjaci, turski zlikovci su odavo pobjegli iz bosne i prodali vas austriji za vreću zlata, haman niste skontali?!