Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko covjek moze biti maloman da svjesno izadje na izbore i zaokruzi SBB
Baš me čudi da SBB ostaje u vlasti... Oni su poznati po svojoj dosljednosti...
Broj poslanika SBB se na svakim izborima smanjuje. Što li?
A Nikšić i dalje pije kafu i ruča sa Šćepom... Nažalost to je novi SDP pod Nikšićem...
SBB=Stranka za bolje bogaćenje=ukidanje boračkog staža.
Halo grlo vat ju nejm
Uhhhh Lejlaaaaa!
Vlada profesora Hodžića imala je nekoliko odličnih poteza: pokrenuta je procedura dizanja kredita za energetsku obnovu 200 zgrada javne nabave (uštede koje će se ostvariti biće mnogo veće od kredita), naknada za trudnice, refundiranje troškova pokretanja biznisa... Naravno bilo je tu i nekoliko afera (nepotizam na UKC...) al jbg to je cijena ulaska u koaliciju sa PDA. Mislim da će ova postava SDA, SD i DF u TK biti daleko gora od prethodnika, nema tu pola čovjeka sveukupno.
Hahaha Sad ce Fahro opet reci opoziciona SBB
Govno govnetu, vazda bilo i bit ce, boli njih briga za narod samo daj dzaba stolica i para
Jeko mrka..?
Jooooooj ....nemojte petljati sa SDA , kriminalnom strankom , propascete ..... :(
Smajo nas intelektualac za 4 razreda osnovne skole...
Do juce iz dana u dan pljuvao Bakira, a bio s njim i Komsicem u vladajucoj koaliciji. Sad u koaliciji sa Sda, a pljuje Komsica. U stvari oduvijek uz Covica i Vucica. Hvalio je i Dodika dok mu ovaj nije shukno kad je dobio sankcije, da je i Radoncic bio na listi radi veza sa mafijom. Onda je napisano par clanaka kontra Dodika. Koristi novinu finansiranu uglavnom iz budzeta za ucjene svakog zivog.
isto u sarajevu uvijek u vladajućoj koaliciji malo sa bakirom pa malo protiv bakira
SBB nije stranka, to je fransiza lokalnih mocnika, predsjednik te stranke nema apsolutno nikakvog uticaja na nize organe.
Dok je SBB bio sa SDP bio je dobar, a sada ako pređe sa SDA je loš. Kako to preko noći? 😁 I šta će se promijeniti kada se opet izmijenjaju? Ništa. Opet novi direktori, upravni odbori i sada ovi zapošljavaju svoje kao što su ovi do danas svoje. 😁