Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr.Sc. u potpisu. Dr i sc završeni gdje? Sin na ekonomiji u Zenici dao 3 ispita. Ode u Travnik i gle cuda, za 3 god zavrsi faks od 4 god a u 4. dobije master titulu.
on je kapacitet i sin je kapacitet...
Nama treba dobar mehanizam sprecavanja, dobri zakoni a ne ove prazne price Isaka za koje vjeruje da ce mu donijeti politicke poene Al kakav je kapacitet ne cudi me sto misli na ovaj nacin rijesit problem, nesistematicno i urlikanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijem ruku u vatru stavit da je ovaj tuko nekad neku zenu
Ja ne znam i akademska zajednica , kako ne reaguju na lazno predstavljanje cuj dr.sc Pa ljudi moji ovo nema ni u Kambodzi, kakvi su nam neobrazovani kad su nam ovo najobrazovaniji
Reče Tasim Kučević....
Ima li gdjegod da žene zlostavljaju muškarce i to žestoko? Nije samo fizički napad - zlostavljanje! Smije li se muškarac braniti ako ga žena zlostavlja?
Ako mu ne da to je zlostavljanje!
Nikad nisam ocenjivao ljude po izgledu ali sve ima prvi put. Ne znam zašto ali tako mi ovaj čovek ima neku neobično tu.u facu. Možda je i bistar ali ne izgleda.
Dok oni budu štitili žene po stanovima i haustorima Dodik će se odcijepiti😇
Pa vi postavljajte nasilnike u državne službe. Da objavimo imena onih protiv kojih je sud donio odluku zabrane prilaska ženi koju je maltretirao..
Ako nisi podoban ili stranacki orijentisan mozes zvati do mile volje.....Doci ce na svrsen cin kao magacineri urade popis cisto da popune kvotu i Case closed..... Lezi hljebe da te jedem
Ti si na vlasti, konkretan potez je svako nasilje u porodici minimalno 5 godina robije, svako ubistvo minimalno 20 godina robije. Promjenite zakon umjesto šuplje
Ramo gargamel ne spominje nikakve ostavke ili tako nešto to ne postoji za njegovog vladanja!!!
Brže je diplomu dobio
Tisu mu vegla!
dajte prvo iz vlasti izbacite sve te siledžije nad ženama
Populizam nepismenog seljaka. Kakve veze ima policija sa ovim. Policija radi svoj posao, sudovi su uvijek krivi, ali sudove ne smijete dirati jer su korumpirani i ne stite nikoga osim kriminalaca i razbojnika.
Jesi li siguran u to? A šta je sa neodazivanjem na pozive jer je žrtva ‘100 puta prijavljivala’, pa ‘ dogovorićete se već’ i sl,
Nista dok Ramo ne naredi 😊
Jel ikad saznao gdje je završio fakultet?
Prvo gorivo nasuti.