Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok je debila koji zive u BiH a vise vole Hrvatsku i Srbiju, nece biti napretka...
Sretno u zivotu Incko. Hvala vam na pravednosti, iskrenosti i ljubavi prema ovoj zemlji. Neka vas Bog cuva
… i Tursku i Saudijsku Arabiju…
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aferim. Sretno ti bilo Inzko!
Baja mu se godinama smijao, ali ko se zadnji smije, najsladje se smije! Ziv bio veliki prijatelju BiH i njenih napacenih gradjana.
Ode sa obrazom, bravo. Sve najbolje gospodinu koji nam je vratio vrijednosti i tekovine moderne Evrope
ko dijeli životni prostor sa ustashama, chetnicima i islamistima i univerzum mu je malen.
Celjad su uvijek bila bijesna i bice
Hvala ti gosp. Incko na svemu. Cijelo vrijeme sam te smatrao jednim od nas. Žao mi je što odlazite ali se nadam da cete nam se vračati bar u posjete. Haman da se može reči za vas da ste pravi Bosanac. Na žalost vezane su vam ruke bile kao i ovom narodu. Ali opet se osjetila ta želja i ljubav prema ovoj državi. Sretno
Neka si ti svrsio na kraju po ovim...
Puši ga majmune!
Do kad će naša država ispraćati ove matore ljude koji su sebi sami teški....mi smo isti narod svi isti, sve isto....prekinite više budalaštine...imamo tako finu zemlju a pričamo o glupostima....vladaju manijaci koji milione zaradiše na "vitalnim nacionalnim interesima" pa koliko više treba da se to skonta???
A ja ode iz te divne kuće sa 7 miliona maraka u džepu. Ni oro ni kopo.
Trebao je poslije toliko godina da zna....... da Su Celjad Zvjeri.-
Hvala ti veliki čovječe. Pamtit će te po dobru i narednih 500 godina
A zato Baski imaju autonomiju sa visokom samostalnosti, u kalendaru Spanjolske piše da Baski nisu duzni slaviti spanjolske nacionalne praznike te ne placaju poreze Madridu vec u svojoj Baskiji.
Sretno INCKO, navrati ponekad.
Otac mog Oca, bio je......POBUNIH SE PROTIV OCA! 2014-2021.
Kad vidim ko mu zamjera, jasno je da je ipak pozitivna licnost