Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mumija na slici je jedan od najvecih neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine,vrati se svojoj matici ukrajinskoj pecini kamenjaru krvolocnih gena!Nismo u 1992-oj godini mislis da smo opet tolerantna jagnjad koja cete opet klat kad vam bude opet dozvoljeno od MZ-ce? Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
gdje onog SRB-IN -a evo mu babe a on jos ne ostavi komentar.Ja face u ovog akademika tj.fasiste
RS nije samo srpska tvorevina tu zive i tu su korjeni ostalih gradjana. Rajko Kuzmanovic-u mora da su ti jebbali ti ruski kozaci mater u usta kad su te pravili takvog corava i pogana. nacionalisticki srbi moraju nauciti da nisu sami na ovom prostoru.
Sta radi srbin u cosku???? SMRDI
Kvisko u akciji !!! ha ha ha haaa haah ha
Jesi pametan akademice, malo si pametniji od dode al\' samo malo.. Reci mu da ste vi u pravu jerbo ne zna to covjek, samo je ceko tebe da mu to predocis jado jadni ha ha ha
Ti Kuzmanovicu, idi stari popij casu mLEka i na spavanje...... Boze, dokle je doslo, da moze svaki seljak da kroji sudbinu BiH?!
Dodik se sada okrece svakodnevnici, a ovog senilong starca je ostavio da gusla. Lukav je ovaj Dodik.
zakomplikovala situaciju u zemlji----pa sto donosite takve odluke fasisti.Treba vama jedna Oluja krmadi jedna samo nastavite tako