Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU, Vasington, Moskva i Ankara nisu prijatelji BIH ko sto se prikazuju. Sve je samo politicko pozicioniranje u svjetskoj areni. Zahvaljujuci vjecnom cekanju da ce neko biti spasen,narodi BIH su ni na nebu ni na zemlji momentalno i cekaju....
Onog dana kad se probudi stanje svijesti i bosnje i hrvati shvate da sve sto imaju je s narodima u BIH, (u RS budjenje je vec pocelo i cestitke) tad ce BiH diktirati svoj put naprijed. Ambasade u Sarajevu ce biti ono sto trebaju da budu, a ne da ovom napacenom narodu sole pamet svojom takozvanom dobrotom i prijateljstvom. Jer smo vec iskusili svo licemerje od devedesith pa dosada. Probudi se BiH.
Svica Balkana
Iz ove izjave da je molio Merkel da nesto ucini,ja citam-mozda grijesim, da ga je ona i sputavala,jer pragmaticnom svabi,ovakvo stanje u BiH obezbjedzuje jeftinu a skolovanu,mladu i zdravu radnu snagu.Sad je Njemacka sudkinja u Ustavnom sudu BiH odlucujuci(tas na vagi tj,peti glas)+ njihov Visoki predstavnik i po mom misljenju sudbina BiHje je jos vise u Njemackim rukama.Nada zadnja umire ali?
Ne treba puno nade polagati u novog Visokog predstavnika. Jedini pomak bi mogao biti da Schwarz-Schilling ponovo dodje, on se izgleda pokajao sto nije vise radio.
1. sta je sa oduzimanjem odlikovanja ratnim zlocincima? 2. sta je sa zakonom o zabrani negiranja genocida? LAZOVE SMRDLJIVI
Pa poslušala te, smjenili su te.
ĆELO JESI L BIO ZABRINUTTT!!!
ti mater zajedno sa ovim našim domaćim klosarima
Za tvoju platu ja bih i plakao svaki dan.
Gosn. Inzko, Vi ste po prirodi dobar covjek i kao takav ste obavili svoj posao najbolje sto ste mogli u datim okolnostima! Znaju to svi normalni ljudi u BiH. Vama i Vasoj porodici zelim sve najbolje u zivotu i daljem radu! Zivjeli!
Davno si terbao dati ostavku
Aneks 10 u Dejtonskom mirovnom sporazumu, daje gotovo neogranicene ovlasti Visokom predstavniku u BiH.Te ovlasti su jos povecane 1997.,tkzv. bonske ovlasti. Zasto Inzko nije upotrjebio te svoje neogranicene ovlasti ,u ovih 12 godina,da pomogne gradjanima BiH,ostace misterija.
Schmidt ako sredi da možemo majci Angeli bez viza raditi riješiti će sve probleme
Pa sto ne kazes, 'kralju zabrinutosti' ...pa da smo znali nebi te nikad mijenjali...