Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog čovjeku će briga dohakat.
ovaj se zbrinut rodio
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek bez bilboarda, čovjek sa rješenjima. MIRSAD HADŽIKADIĆ - https://mirsadhadzikadic.ba I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC #novaBiH
pa rast nacionalizma je zato sto normalna raja ode vani, a ostaju samo ovi bolesnici
Brine tebe jedino dokad ćeš lijepo zarađivati na BiH. Mamicu ti profitersku, splačino.
Za sve žalbe, tužbe i kmečanje obratite se svojim političkim predstavnicima koje ste birali. Primaju i više nego nezasluženu platu za to a očekujete da neko drugi radi posao za njih. Jeste li vi normalni ?
OHR JE TREBAO BITI TA POLITIČKA STABILNOST! ZAŠTO NE KORISTITE OVLASTI KOJE SMO VAM POVJERILI!?!
Kome si ti šta povjerio jadan ne bio ? :-D
U dijelu Evrope genocidom je kreirana JUDEN, pardon, MUSLIM FREE teritorija, a EU i njeni visoki predstavnici tim povodom ne samo da ne osjecaju nikakav strah ili zebnju zbog nacistickog projekata koji se odvija pred njihovim ocima, vec ne osjecaju cak ni neku vecu nelagodu. E moji Evropljani! Naivno je vjerovanje da istrijebljenje nehriscanskog naroda u Evropi ovaj put nece imati reprekusija na cijeli kontinent. Nista vi niste naucili iz historije pogotovo onaj dio o usponu nacizma u Evropi.
mrs u pm i ti
Ja ne znam šta on uopšte ovdje radi, nikad goreg visokog predstavnika nije bilo...živ se ne čuje , a onda odjednom jadničak počne da sere na sitno...mrš kući neradniče! Ovdje si potreban koliko strašilo za ptice!
Kada jedno jutro samo ustane i odluči da nešto uradi
Pao mi kamen sa srca, baš sam se prepao što dugo nije bio zabrinut...
dvolični uhljeb koji zivi na racun EU plaće..oduran je
Od brige ne zna sta ce i gdje sa 28.000 eura mjesečne plate ni za što . Ovaj ovakav OHrR treba ukinuti
Ti si visoki predstavnik u BiH sa najvećim zakonodavnim ovlastima i de facto predsjednik, pa tako i moraš da snosiš odgovornost za stanje u BiH.
VEĆEG NEHLJEBARA STRANCA OVDJE NIJE BILO NIKAD.....UBIO SE ZA SDA
wtf je visoki predstavnik u BiH, šta radiš ti čovječe više ovdje. Haj' tamo odakle su te poslali. Imaš plaću , pa običan radnik to ne zaradi u 3 godine sto ti za 1mj. Đubro jedan
Ne sikiraj🔨se previse.