Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Inzko, OVO NISU PRIVREMENI PROBLEMI VEC SVAKODNEVNA AGRESIJA GENOCIDNE TVOREVINE I DIKTATORA - FASISTE DODIKA NA DRZAVU, GRADJANE i SVE INSTITUCIJU BOSNE I HERCEGOVINE...!!! KO I DODIKOVE AGRESIJE NAD BOSNJACIMA I MUSLIMANIMA NAD KOJIMA SE MONSTRUMI SERBI IZVRSILI GENOCIDE I NAJGORE ZLOCINE PROTIV COVJECANSTVA...!!! Dokle vise...?!!! Vama svaka cast ali ovo sto rade genocidasi serbi JE VISE NEGO SILOVANJE,AGRESIJA , BARBARSTVO I RUSENJE SUVERENE DRZAVE BIH-e...!!!
eki Guvernera
gospodine Inzko ja predlazem da Njemacka kolonizira BiH
Mi smo naivci koji dozvoljavaju ovoj bagri da nas unište ...i nas i našu DOMOVINU .....kako li ćemo samo moći svojoj djeci ,unučadima objasniti ...zašto više nemaju svoju otadžbinu......ako se ništa ne poduzme...
Kompromisovali smo: RBiH, USTAV ,ZASTAVU,HIMNU, znaci kompromisovali smo sva olicenja jedne drzave, jos nam je ostao samo goli zivot eto dragi moji Bosanci kompromisite i to pa da Evropljani i ostali antibosanci budu zadovoljni jer necevise biti Muslimana u BiH.
ma pisam vam se na taj put ka evropi vise.Isto u popravnom domu ili narkomanskoj komuni.
Daljnji međunarodni angažman u JUGOSLAVIJI će pomoći u stvaranju države koja će biti stabilna i sigurna i koja će biti u stanju da institucionalno rješava vlastite probleme, izjavio je danas u Londonu visoki predstavnik Valentin Inzko. I ponovio stav da nema raspada Jugoslavije , da je velika britanija i međunaodna zajednica ,zalažu za cjelovitu i nezavisnu Jugoslaviju .
Naravno da mogu, ali ti vrijeme provodiš u dupetu ambasadora MajMoona. Sve je bilo lako riješiti, ali ste ti i islamofašist Zlajoglu izbacivanjem čitavog jednog konstitutivnog naroda iz vlasti zakucali posljednji ekser u kovčeg onog što je bila država BiH. Sad su ujedinjeni kršćani i sad je gotovo.
Gospodine Inzko, OVO NISU PRIVREMENI PROBLEMI VEC SVAKODNEVNA AGRESIJA GENOCIDNE TVOREVINE I DIKTATORA - FASISTE DODIKA NA DRZAVU, GRADJANE INSTITUCIJU BOSNE I HERCEGOVINE...!!! KO I DODIOVE AGRESIJE NAD BOSNJACIMA I MUSLIMANIMA NED KOJIMA SE MONSTRUMI SERBI IZVRSILI GENOCIDE I NAJGORE ZLOCINE PROTIV COVJECANSTVA...!!! Dokle vise...?!!! Vama svaka cast ali ovo sto rade genocidasi serbi J VISE NEGO SILOVANJE, BARBZRSTVO I RUSENJE SUVERENE DRZAVE BIH-e...!!!
idi u beograd u trafike i restorane!
a sta da radim ja? mene sikaniraju u trafikama i restoranima.