Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahhahahh nenadyebivo, koji ste vi komičari.
Izvinjavam se sto kasnim i sto ste me cekali, ali bio sam u Mostaru na otvaranju neke trafike, pa onda u Konjicu na otvaranju buregdzinice, pa u Zavidovicima na otvaranju partije saha sa nekim penzionerom, Inace stranke primam od 13 do 14h u uredu Visokog ! Da krenem redom: @TV: Razmatranje u toku! @g: Kako znas da letim? @Mujo: Posalji Fatu da vidim mogu li nesto da popravim... @Suljo: Sjedis na pogresnoj strani nije ti cic guvernala ! @Fato: Sve sam dogovorio s Mujom @Ibro_Dirka: Predji na frulu nije harmonika za tebe! @Haso: Tretman cesanja pruzam samo petkom od 12 do 13 h! @Huso: Mile obicno mene ceska zajedno sa Tihicem @RS: Obavljeno! @Silajdzic: Dodji veceras bicu sam i samo tvoj! @Komshic: Pita je odlicna sam o si trebao izbaciti grancice! @ef_Ceric: Moze zvaka mjesto para? @Mile_i_Tihi: Cinge, cange, cinge cange...
\"Ideeee Mile Lajkovackom prugom, lajkovackom prugom ide Miiile.... Ide Mile sa jos jednim drugom, sa jos jednim drugom ide Miile...\" Nas dvojica bi zamolili Inzka ako moze jedan C-dur samo da nas prati dok pjevamo !
Zamolio bi Inzka ako ima da mi posudi par miliona da zatvorim finansijsku konstrukciju za moju novu kucicu, nesto malo okucnice i jedna dvorcic cisto da imaju gdje djeca da se igraju...
Napravio sam pitu od suvog lisca i pozivam Inzka da vidi jel dobra? Nek povede i Silajdzica ...
Vec duze sam usamljen, pa ako bi mogao Inzko da provede intimne trenutke sa mnom ?
Yamolio bih VP da mi je be nanu posto nana nije odavno je bana.
Zamolio bi iskreno Inzka da pomogne Hasi, stvarno mi vise dosadio sa svojim \"svrabom\", tako da: Inzko, pocesi ga, pokazi nam svoje iskustvo steceno u dupetu traktoriste Mileta, DA!
Nesto me pakas opasno zasvrbio, pa bi zamolio Inzka mozel\' me malo pocesat \"dublje\", posto je veoma iskusan u \"lizanju\" dupeta!!!
Harmonika mi nesto falshira, ako moze Inzko da je nasteluje ?!
Mujo mi je nesto oslabio u krevetu, ako moze Inzko da vidi u cemu je problem, gdje je zapelo?
Meni odkazala guvernala na biciklu, ako moze Inzko da vidi o cemu se radi?
NESTO NISAM DOBAR SA FATOM ! A I DJECA ME NE SLUSAJU.... PA AKO BI MOGAO INZKO DA VIDI O CEMU SE RADI ?!
nisu nesto, ali su opet neki kohezioni faktor BiH
Evo ga sve leti, ali samo da i on koju udari, kako bi se sve urusilo.