Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba stanite sa pljuvanjem ... Sajo se vec sedam godina izjasnjava ko Srbin ... covjeku doslo iz lojave guzice u suplju glavusu i fino skonto ono sto sve vas bali)andere kara vec vijekovima +4EVER
etnicko ciscenje bosnjaka radi punom parom u korist genocidne tvorevine!
ovaj clanak samo mogu komentarisat oni koji su ga postavili,dodik i njegova banda lopova,
Reci mami da mi vrati pet od DESET KM koje sam joj dao sinoć da joj se POSEREM U USTAŠKA USTA
Nastavlja se progon ljudi Bakira Izetbegovica.. kao u RS-u sve cvijeta od multieticnosti i konstitutivnosti.. FUJ Djubrad jedna komunisticka ! J.bo vas i Tihic i Lagumdzija. Hajd ti sine u astriju dovedi komunjare na vlast!
Pa skoro 100% svih rukovodecih mjesta u Sarajevu je u rukama Bosnjaka. Koja multi-kulti komedija. Na sceni je sovinizam i nepodnosljiva mrznja prema svemu sto nije \"iz nase avlije\"....Incko, tvoji potezi su potezi komedijasa koji zmiri godinama i pravi se blesav.
Skontao visoki predstavnik nakon sedam godina. Evala mu i aferim! A dosad se pravio slijep, kao što se pravi slijep za još sto bitnih mjesta koja su pot.urice zauzele na račun Hrvata.
Hajd\' ti Sajo nazad u Banovice. Dosta i tebe!
A sve multietnićno i potiho, pomalo, saburli jelte