Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste se odmah napalili oko nacionalnosti ovdje - smijenili su LOPOVE! Ljude koji zloupotrebljavaju vlast. Koje su boje ne igra ulogu. U tome su isti. Opustite se zato, posao \"napretka\" u ovakvoj drzavi moze samo stranac odraditi. Uz mali hepek zvani \"Bonske ovlasti\"..:-))) HEPEK!!!
sta ovo znaci..da Bosna nikada nije bila drzava niti ce biti drzava jer uvjek neko drugi trebao da odlucuje za nju .. prvo u Instambuku, pa u Becu, pa u Beogradu , pa sada u Briselu ili Vasingtonu .. a mi samo molimo i tuzimo ko djaci uciteljici.. problem je da oni mogu da smjenu sve SRBE a onda ce doci drugi SRBI koji ce nastaviti istu politiku..i nijedan SRBIN nam nikada nece biti po volji osim onih par koje srbi iz RS zovu izdajice i koji ne smiju izaci iz Sarajeva [Bogicevic, Divijak] .. sta mene briga sto je smjenio Dodiga kada ja ni ti , a vecina iz dijaspore ni u snu, ne moze da ode da zivi u Banja Luku , Doboj..evo sada ni u Lukavicu ..niti oni zele nas niti mi njih.. treba se raditi malo po malo na nacionalnom pomirenju..puno bi bilo produktivnije da sada bosanki politcari postave pitanje legalnosti smjene nego da sada svi skacemo od srece..
Pa ja, mora se neko i razletiti u ovoj zemlji, čovjek očito naučio da radi kad ovi naši političari neće!
Nego, nesto se razletio Incko, zuji po svijetu, smjenjuje...sta li rade secijasi ovih dana? Otisli na odmor...nego, zamolila bih ovog Incka kad vec voli toliko da radi, da dodje da radi umjesto mene dok sam na odmoru?
@za Pipo-tj duki (dk) a sta je za te kosmoplitizam? ocito je da taj jezik ti i tvoja braca ne poznajete! Bosna je bila i bit ce multi multi i multi u svakom smislu al u jednom USTAVU i DRZAVi! Dosta lopovluka i pljuvanja po bosanskim narodom,institucijama,drzavi i identitetu! UKINUT GENOCIDNU TVOREVINU REPUBLIKU SMRDSKU I TACKA! Ovakav lopov na slici koji puni svoje kontove zahvaljujuci postojanju republike srbske treba izbrisat za sva vremena sa bilo kakve funkcije vec u zatvor,al nije sam ima kukolja i u drugim politickim liderima,CAST POJEDINCIMA! Podrska Inzku i Gregorijanu! BOSNA4EVER!
A mozda ih i nije spijunirao, mozda je pozadina nesto drugo. Jer, kad nemas prepreke tamo u policiji, mozes da radis sta hoces, da radis protiv njega direktno, a da on ne zna sta ga snalazi. Bjezi bolan.
Pa ja se Duki pitam gdje si ti danas?
Hajde, molim te, smjenio ga sto ih je spijunirao. Elem, sta to oni tajno rade pa se boje pracenja, i treba da ih prate, moras uvijek biti korak ispred jer te urnisase, nego sta nego trebaju znati za sve muljaze. Sta to oni kriju, majke ti??? Javno sve treba da bude, posteno. Zar ne? Da nemju zasto, ne bi ih ni spijunirali.
Moj si ga ti, Pipo, nit si kosmopolita, ni svjetskih shvatanja, ti si samo jedna u nizu napaljenih budala. Nikakva reforma ustava ne pomaze kad su sve kilavci i nesposobnjakovici. Kad niko nista ne radi. Za sad je lako svu krivicu prebaciti na RS, imate na koga. Samo jedna stvar mora biti jasna. Da je Dodik vodio cijelu BiH, dosad bi bili u EU. Priznao ko ili ne, on nesto radi. Za razliku od drugih koji ne rade nista. Pogledaj samo sta je obisao i gdje je bio zadnjih nekoliko dana. On najvise radi na ekonomiji sto se ne moze reci za neke druge. To je ziva istina. On ide naprijed, i kao sto on nastoji srediti neke stvari u RS, tako isto i vi mozete u federaciji, niko vas ne sprecava. Vi kazete da on blokira nesto na nivou drzave. Pa, blokirate i vi njega gdje god stignete. Ali se oni opet bolje koprcaju od federacije. Znaci, problem nije samo RS, problem je najvise nerad. Nerad, i nerad.
Sad Srbi treba da kazu da je smjenjen samo jer je Srbin :D Ko sto je juce bilo price za Himzu... Bravo Inzko samo smjenjuj stoku lopovsku.. svi ce oni doci na red.
@lave miko AKADEMIK je legenda,malo vulgarnih rijeci al mu je srce Bosansko!Ja mislim da je tu al se ne izjasnjava na njegovom niku. I ja sam za mir,Svjetskog duha i kosmopolit al s divljacima i lopovima nemozes imat zdrav dijalog koji je na bazi respekta i postovanja.Zasto cu ja njega postovat ak on pljuje po meni i mojem narodu.Bosna i Hercegovina je multietnicka i multi religijska drzava koja u svojem USTAVU dobro daje pravo svim gradjanima bez distankcije.To ocito mnogi ignorisu jer im odgovara pokazivat nasu zemlju kao ektremicnu i fendamentalisticki duh Bosanaca. A sto ovi sto su na vladi koriste katastrofalnu situaciju politike i infrastrukture nase drzave koja takvim inertnim stavom vecine lidera na vlasti koristi svoje polozaje da bi opljackali drzavu i narod to je jos jedan veliki problem.Znam dobro da znas o cemu pisem. Cast pojedincima znas o kome mislim a i samo velike reforme u korist drzave i USTAVA BiH moze unaprijedit i nasu zemlju. BOSNA4EVER!
Inzko samo cisti, ocisti sto vise smeca mozes iz ove drzave ... samo nastavi.
Loša igra, stagniranje igrača, nema dovoljno kvalitete i 2:2 hehe nema se tu sta vise reci, iako zadnjih 30min je Hrv jedino igrala kako je trabala, ali valjda ima i one \"lako ćemo\" ma ko će ga znat više...
Hajd nije losa ni ta teza ;) nego, šta bi ono neku noc, samo 2:2...a trebali ste uzeti sto jes jes :D
Pokusavam dati zakljucni komentar ali nesto ga ne pustaju, htio sam reci da je bolje inzistirati na dogovorima, i riješit situaciju s BiH tj. na neki način popraviti stanje, jer rat je svima neprijatelj i nikome ne nosi dobro. toliko.