Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko objasni im zasto narod odlazi iz BiH: u FBiH nas ugusise sa porezima, privreda propada, sva drzavna preduzeca su popljackali, a onima koji su ostali i privatnicima poksuavaju nametnuti 200%tne poreze. Evo ocitog dokaza na danasnjoj sjednici FBiH sta su pokusali poturit narodu, da im oporezuju stednju, stipendije, topli obrok, regres, a firmama dodatno naturit 10% dodatnog poreza kroz dividendu, sto bi ukupno opteretilo firme na skoro 30%. Eto zasto svi odlaze Inzko!
svi ti isti glasaju godinama za SDA HDZ sada i prikacku SBB i nek im oporezuju, sve dok ovi pobjede na izborima
Kako kazu stari ljudi da ce doci vrjeme u BIH kad komsija bude komsiji isao na konju citav dan.Znaci vec su nas proredili pravo,sela pusta odavno,a i gradovi se prazne.Treba naci modus regionalni kako i na koji nacin zanemariti moderan zivot i tehnologiju i vratiti ljude na sela,usput i vratiti vjek,nek bude 18😉pa ja..
Ne volim psovati ali pizda ti materina za sto ti primas destine hiljada maraka mjesecno mamlaze evropski. Trebalo bi da opravdas svoju platu. Kad vidis da se tri medvjeda ne mogu dogovoriti da ih opališ po ušima I reknes sta treba. Ti si im se pridružio I glumis onog četvrtog medvjeda. Medvjedi izvinjavam se na poređenju ovih mamlaza sa vama. Vi ste ipak lijepe zivotinje.
Neće moći spavati nažalost
Sve što te više pljačkaju i guše sve te više volim.Bosna je bila i ostaće a kome to smeta neka ide put podnoge
SDA ba lijanderi pričaju da je ovdje dobro, majku im je bem.
na faci mu se vidi da je zabrinut
Vidi se da je u velikoj brizi, garant noćima ne spava
Od obrazovanja krece problem a Crkva i Dzamija ne uce moralu ( vjeronauka je za stranacki kadar). Za to vrijeme strucnjaci sa Sokoca Travnika Kobiljace se uvaljuju kroz stranku u Sudove i Ministarstva. Taj sistem vrijedan pametan i mlad ne može gledati i fata se noge......i zapamtite OD OBRAZOVANJA SVE KRECE JER JE ZNANJE NAJSKUPLJE!
incko i citava politicka evropa rade za rusiju tj povoljan plin,americi iza ledja,dio tog projekta koji incko odlicno radi je unistavanje BOSNE,dok mogerini i han rade na unistavanju KOSOVA,S MAKEDONIJE I CRNE GORE,amerika mora evropu debelo kazniti dok ova eu elita ne padne na koljena jer se ponavlja ugovor o ne napadanju koje su potpisali hitler i staljin prije 80 god cije posljedice se i danas osjecaju
je li izrazio zabrinutost?
zna li neko kako mogu napisati pismo ili mail valentinu inzku
Inzko ti si vodja egzodusa,zajedno sa ovim papcima na vlasti
Ma nije bitno ko odlazi .... ovi sto ostaju to je ta zabrinutost .... sta s njima sve skuplji i skuplji 💰
a zasto bi inciko smjenjivao one koje narod velukodusno bira ? kakav narod takve i vodje !
Konjina.
molim redakciju klixa da ukloni barem sliku ovog zlotvora da ga vise ne gledamo