Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je nama naša SDA dala
znam da ce me mongi nagraditi sa "thumb down" sad ali dodik je 100% upravu da uvog ublehasa treba nabiti nogom u guzicu koliko danas. apsolutno beskoristan tip.samo se bavi razvodnjavanjem problema,ponavlja isprazne floskule,uzima platu,bosnke ovlasti nepoznanica ........................ nastavi niz jbg
@Cia, upravu si, ali prvo treba šutnuti Dodika i njegove saradnike koji koce razvoj BiH. A onda unkinuti RS i problem je rijesen.
@edo34 slazem se donekle ,bosanski srbi bi trebali izabrati nekog progresivnijeg koji vuce naprijed .od obecanja se ne zivi.valjda smo svi skontali to.sto se tice rs-a on je fakta i nema tu od ukidanja nista ali svakako da vlast na drzavnmom nivo treba da koordinira bolje.evo u federaciji se klupko razmotava polako.pomno pratim slucaj keljmendi.politicki kriminal A kategorije.letit ce glave;i trebaju da lete.
''Podržavamo svaku odluku ako se tri strane dogovore'', tzv. MZ.
Incko .....ti imash dva izvjestaja ,ovaj drugi ne objavljujes a taj je izvjestavash Austriske gazde sto imaju Banke u Bosni ,tu ne kasnite tu vam ...biznis cvati dugo godina ,tvoj glavni posao je da kontrolisesh Banke u Bosni....!