Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radojicicu,samo napred,uz tebe sam !
UUU da sam vam ja Inzko šta bi vam radio.
Kako si glup,pa sigurno tebe niko nista neće pitati,živi druže tamo gdje misliš da ti je najbolje,jel pošteno. Druga stvar,ti mora da si clan one organizacije koju vodi izvjesni Pločkinić,lik koji ni sam nezna šta hoce.Mora da ti je idol onaj tip u hagu što odgovara za ratne zločine \"general\"Praljak.Lik je obični pajac kojemu se smiju i sudije u Hagu.Ajd bog.
Malo vremena jos sutra Radojcicu.....nebeski narod ....haha
Bolje i „povratak na 2004. godinu“, nego na 92´ kao sto vi radite!
he,he, cuj ovoga kro-a. Legendo, ti bi volio da je tako...
Nije trebalo vise stotina hiljada Bosnjaka Muslimana ubit,silovat,istjerat,i na kraju stvorit genocidnu tvorevinu rs-ku,,jadnice,pokrij se svojim sramom,ti i sva tvoja lopovska bratija s laktasa. DA SAM NA MJESTO iNZKA JA IH VAS SVIJA VASOJ MATICI ODAKLEN STE DOSLI! BOSNA4EVER!
Incko je zapoceo nesto odakle nema povratka. Cijena ce biti jako visoka ali ako poslije svega i Hrvati dobiju svoj entitet onda more i vako. Pozdrav iz Viteza
Vi u sarajvu ujutro mrzite cijeli svijet u podne najblize komsije a uvece sami sebe. Jadna je drzava sa takvim figurama. SVakako ste ocistili \"multi-kulti\" Sarajevo od svega slobodnomisleceg i sada ste iznova postali crna rupa. Zmirite i dalje pred onim sta vam rade i uzivajte u samoci koju ste sami izabrali.
Pa nije trebalo biti ni agresije na BiH pa je bila,Radojicicu ne prilici ti drustvo u kojem se nalazis,budi kao i ostali Crnogorci,postuj svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu ili Crnu goru ,možda. Oj svijetla majska zoro,majko naša Crna Goro...................
cuj \"povratak na 2004 godinu\"...pa povratak na 2004. godinu je itekako potreban ovoj drzavi. Upravno ne koristenjem bonskih ovlasti je drzava zapustena i vec dvije godine totalno blokirana, prvenstveno od vladajuce garniture rs-a.
Entitet rs je u frci, jos kad prodje tuzba ima da i svi novinari i svi politicari bih dobiju probleme jer taj entitet zovu republikom bez spomena Bosne i Hercegovine. Najbolje tek dolazi:-)
Šta hoće ovaj Crnogorac, koji se u B.Luci prodaje \"pod Srbina\"? Možda bi on pisao Visokom predstavniku raspored aktivnosti i ovjeravao odluke. Koji bilmez!