Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako će biti tako mlitav kao tvoje neka ga ne šalju. 😋
Zabrinutost u nastavcima. Ahahahahaah
Srbija se naoruzava novi rat je blizu
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀Da imaš zdravlja i da imaš sreće, da se ostvare želje i manje i veće, da zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, da liniju života imaš dugu, da ti se snovi ostvare na javi, da lijepe misli imaš u glavi, da ti život bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Izgleda sa mu se svidja ovdje
Pa upravo ti, levatu, prvi ne radis svoj posao
Sretno, moji dobri Bošnjaci. 🇧🇦❤️🇧🇦
nezna se ko su gori lopovi ovi nasi domaci ili ovi iz evropske unije. a narod sisa veslu, ko moze ode preko grane. bosna je postala mijesto za lopove.
Daj reci razlog i zbog koga, budi posten? Nemoj sve trpati u isti koš, jer da smo svi isti (mislim na narode koji žive u BiH) za 24 sata bi se BiH podijelila na tri dijela. Visoki predstavniče reci imenom i prezimenom koji političari koče napredak BiH, koji prijete raspadom BiH itd, jer time tjeraju i potencionalne investitore iz ove lijepe države.
Jesi ba zabrinut jarane?🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌
Sta je Incku?? Da nije mozdani udar prezivio pa poceo nesto raditi???
Ako mislite da su nasi politicari preplaceni, sjetite se Inzka mozda vam bude lakse :)
dok se vi ne skontate,Bosnjaci treba jos vise da se povezu sa Turcima,jer oni su jedini koji pruzaju bilo kakvu podrsku protiv ovih krvozednih genocidasa!
Na listi idola bh Turaka br 2 Inckoooooooooooo.....hahaha
Mrš , otac te yyebo parazitski.
iskoristi svoja ovlaštenja, a manje suplje