Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nocna mora vi ste obicna karina i nas apsolutnu ne zanima sta vi zelite ako Bog da posle g. Dodika koji je stvaralac dolazi novi vodja koji ce biti oslobodilac zato budite srecni dok je Dodik nas vodja previse ste vi glupi da bi shvatili sta se desava
Incko, hajde kuci .. djaba ces osjedit ovdje .. a pusti nas da se nosimo sa Dockom .
@RS Ako ste se borili protiv R BiH,znaci borili ste se za BiH,zasto se sada borite.Gdje je kraj vasih zelja? Sto su zelje vece srpski prostor sve manje,zar nije tako,nemoj da ti objasnjavam.Zna i EU i MZ da je RS zadnji diktatorski bastion.Vjeruj mi da nikog ne mrzim i da imam mnogo prijatelja Srba,Hrvata,Crnogoraca,Makedonaca itd.ali ako smo malo popili Srbin odmah o svome srpstvu.Iskacete brate,nesto vas je cudno obuzelo,a nije crna magija.
@RS Niko se nije borio protiv necega sto nije tada ni postojalo,a danas mogu hiljadu puta reci RS jer mi ne smeta,smetami vas ponos na zlocin koji ste cinili nisteci BiH jer to smeta svakom postenom covjeku na zamaljskoj kugli.O vjerskim slobodama pricaj maloj djeci,pa zasto srusiste sve,bas sve dzamije u toj nasoj RS-oj.Ono sto je za civilizovani narod stid i sramota,za vas je ponos,moras priznati da je mrznja bit vaseg zivljenja
Hvala na ponudi nama Bosna ne treba. Šta će nam Teher tj. Sarajevo kad bi morali porušiti pola grada da liči na nešto. Nama treba samo naša RS a nju ćemo braniti do zadnjeg. I naravno podržavam svakog Mošnju u naumu da napadne RS jer tako ćemo se prije riješiti ovog gov neta od države.
Evropa nece nikad pomoci Bosni.Kako da pomognu kad nas mrze,nedaju nam graditi nase bogomolje po Evropi...Evropa i Amerika mrze nas Muslimane.Mi jedino mozemo pomoci sebi i to puske u ruke i u oslobadjanje domovine ovako ce i nasa djeca samo gubiti vrijeme...Za oslobodjenje BiH,kad neide politicki onda rat je jedina opcija pa kom opanci kom obojci ako budu jaci eto njima Bosne a ako mi pobjedimo neka vise sute da to sportski rijesimo...
Mi smo se borili protiv RBiH i uništili smo je. Ovo što se danas zove BiH je obični savez RS i FBiH koji će se raspasti kad tad. Vi ste se borili protiv RS a morate svakodnevno izgovarati njeno ponosno ime. Ezan ne smeta ni jednom Srbinu jer se čuje i u BL i BG i u NIšu i u Zagrebu i td. i td. Mi poštujemo vjerske slobode manjina.
Ja u potpunosti razumim bosanske pravoslavce \"BH Srbe\".Morati zivjeti u drzavi protiv koje su se borili,morati imati dokumente te drzave,morati lagati po svijetu kaku su iz Srbije,morati prikrivati vlastiti identitet,morati zivjeti u drzavi za koju su se borili gradjani BiH ha ha ha ,morati slusati ezan u RS-u,morati slusati i voliti one koji ih vode u najvecu bijedu (Dodik i ekipa).Pa nemojte se vise ismijavati na racun ovih mucenika
Konsultujte koliko hocete visoki predstavnice dok ne zatvorite fasistu i lopova dodkrmka debelog laktaskog neprijatelja Bosne i Hercegovine nece bit drugog rjesenja. Ko najvise koci,pljuje,omalozava i tezi ka rascjepljenju drzave Bosne i Hercegovine?! Ko trazi da se drzavna imovina podijeli entitetima?! NIKAD! Brani Bosno svoje ne daj da ti uniste drzavu dal oni iz EU-je dal genocidasi i fasisti po genocidnoj tvorevini! BOSNA4EVER!
Ja sam jednom prilikom u ratu spasio citav vod lojavih zelembaca..... Zapela mi bila brada u mitraljez
EU ne treba nestabilnost. BiH će biti nestabilna dok postoji. FBiH će biti nestabilna dok postoji. RS je stabilna ko stijena jer je etnički čista i nema nikoga da nam pravi probleme.
bih je ku..c, rs je k...c od ovce.
Nije EU osuđena na propast već BiH. Neprijatelji ne mogu živiti zajedno. Ovi zaključci su nebitni ali bitno je to da će uvijek pola države raditi protiv nakaradne tvorevine i dodaj još Hrvate u tu zbrki i biće ti jasno ono što EU polako uviđa. Gov no od BiH nema budućnost.
....rješenja sazrijevaju... (!!!???) Čuj to, haj\' lijepo. Ovdje je jedino zrela ideja o tvom odlasku. Bio sam protiv zatvaranja OHR-a, ali sada vec kontam da je ta ideja ok.
INZKO, IDI KUCI, NEMOZES I NECES NISTA URADITI, PRESTANI SA SUPLJIM OBECANJIMA. BOLJE IDI, NEMOJ SE VISE OFIRATI I PRESTANI NAS ZAVLACITI. EU JE NESPOSOBNA, TO JE DOKAZALA (NE SAMO U SLUCAJU BIH), I ISTA JE OSUDJENA NA PROPAST. DABOGDA IM LAKTASKA KRIMINALNA HRLOVINA I KABADAHIJA BIO PREDSJEDNIK VJECA EVROPE.