Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebeska krvava mumijo,guz-man-krvolocniku,neces dobit milimetar nase zemlje pradjedova Bosnjana a ni drzavne imovine,sanjaj samo,sanjaj... Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Sta radi srbin u cosku??? SMRDI HAHAHAHAHAHAHAHHAA
visoki predstavnik 2010. godine odlazi, samo je pitanje mjeseci!!! za to vrijeme sve i da ima dobre namjere, i da je pametan itd, nece se nista znacajnije desiti
imali i jedan normalan politicar iz ove smrdske ,kad ce te shvatiti da nemozete odnijeti ni metra nase drzave u svoju smrdliju ,da se morate smiriti da ste genocidasi smrdljivi,poklopite se da vas niko nevidi i podignite Amerima veliki spomenik sto vas spasi od potpunog golgotanja...kuzmanovic je bolestan covjek kad tako nauvno razmislja
Pojedini politicare bi trebalo tuzit ko npr tihica koji je dozvolio da do ovog ponizenja dodje,ucjenjivanja od grobara nacistickih srba!Do juce su klali,silovali,masivne grobnice se skoro savkodnevno pronalaze a ovi kovolocni grobari mejsto da se pokriju svojim sramom kolektivno za sve sta su radili po BiH- cetiri godine hoce sad odcepljenje,drzavnu imovinu;prijete referendumom itd?krivi su Bosnaskohercegovacki politicari ko i sam narod kad su dozvololi da ih jucerasnji grobar srbin-ubica-nacista-fasista PONIZAVA-GAZI-UCJENJUJE-PODCJENJUJE!SAMO SPAVAJ i GUTAJ! BIH4EVER!
Genocidna tvorevina nastala voljom sva tri naroda?hejjjjjjjjjjjj grobaru krvolocni nacisicko genocidni??? na cemu je i zvog cega je nastala l ta genocidna tvorevina???!!! Vi grobari srbi ste stvarno manje neg bijede!Bez casti i srama,bez svjesti i savjesti!Krvolocnici kratko i jasno!Neces dobit nacisticki grobaru ni milimeater zemlje nasih pradjedova Bosnjana a ni drzavne imovine BiH-e!STA ti MISLIS ko sva tvoja bratija da smo 1995-e godije?jel???tad si nam drzo noz pod grlo i zahvali se americi da niste svi srbi nacisti dozivjeli traktorijadu ko iz Hrvatske! BiH4EVER!
šta je sa ovim srbima?????? da li su svjesni da trebaju odgovarati za ono što su uradili muslimanima..... kako bi voljeli da nas nema.... kako su pokvareni i pogani ovi srpski političari.... kako im je krivo što karadžić i mladić nisu završili posao... ali oni sad pokušavaju da završe ono što nisu uspjeli karadžić i mladić.
Iskreno se nadam da ce NSRS raspisati referendum i uci u sukob sa medjunarodnom zajednicom. Pa kom opanci kom obojci.
Kaže predsjednik manjeg entiteta da je Incko prekoračio ovlaštenja, Pa bolje je prekoračiti ovlaštenja/ograničenja nego biti predsjednik genocidne tvorevine..
U samom početku mi nije jasno, jer ovdje vidim samo jedan narod: Bosance i Hercegovce, odnosno Hercegovce i Bosance..... To je Bosna i Hercegovina, a ovo sa tri naroda je nefunkcionalno, nakaradno i smiješno...... Eh sad, pitanje je kako se mi svi, državljani Bosne i Hercegovine odnosno Hercegovine i Bosne, možemo uticati na čitavu priču, u pozitivnom smijeru.... Odgovor je - izlaskom na izbore.... Molim Vas Sve da izađite na izbore i da glasate ozbiljno i pametno..... Tražite jasne stvari: Zaposlenost, Pare, da Vam država vrati ono što vam je dužna, SLOBODU...... PITAJTE I ZA EU !!!!!
Zašto brišete uljudne, pristojne komentare koji ukazuju na činjenice da se iz RS-a čuje samo glas srpskog naroda a da se druga dva konstitutivna naroda uopšte ne pitaju za stavove. RS nije srrpska i to je prvo što treba promijeniti, jer je to prva činjenica koja druga dva konstitutivna naroda derogira i ne prihvata kao konstitutivne. U BiH je potrebno prvo demokratizirati RS, da se tamo poravnaju stvari za sva tri naroda, pa onda razgovarati na nivou BiH. A ne RS je srpska , daj šta možemo oteti još od države.
Postaje punoljetna,znači možemo je prcati !
tzv. republjik srpska je stub stabilnosti ? iz kojeg mokrog sna ti se rajko probudio ??
Osmanoviću, Hafizoviću, Murseloviću i ostali Bošnjaci u NSRS, je li ovo što govore dodik, kuzmanović, bosić, mikaljica i ostali i vaš stav. Smijete li vi u toj skupštini reći šta misle Bošnjaci kao konstitutivan narod u RS i šta je vaš stav. Ispada da se slažete !
Ljudi,sve mi suze na oci,koliko je Rajko patriota za svoju BIH,vako ni Karadzic ne bi mogo srocit i sastavit,kako je ovo domoljubno..da im nije prpa? Predlazem da i mi raspisemo referendum o UKIDANJU SVIH INSTITUCIJA NASTALIH NA OSNOVU GENOCIDA.i onih koji nisu nastali voljom sva 3 naroda,tj ukinuti FBIH,RS,kantone ,nazad na R BIH,iz jednog komada,nedjeljivu