Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri vise.Uzmi nesto pa uradi parazitu jedan.Za pola i vise od ovog sadasnjeg politickog smrada u BiH si osobno zasluzan svojom "zabrinutoscu".
Ja bih bio iznenađen da se ti nisi iznedio...
iznenadilo bi da nije iznenadjen
Laze da je iznenadjen. On je jos uvijek zabrinut. Sve ovo treba s noge na nogu otjerati
Raja vjerujte mi, Inzko je "najolji jaran" sa mnogim nasim politicarima, predsjednicima sudova, glavnim tuziocima itd. Zajedno klopaju, cugaju, ganjaju trebe (neki kazu za njega i djecake). Od Inzka na zalost nas sviju nema nista.
Šta oće ovaj?!Ko mu je dozvolio da se meša u rad tužilaštva?!
Iznenaden, al i dalje opusten, ipak je plata dobra, a i ide se u penziju
Iznenađđeennn , i pređen , zatim zabbbrrrinut i zakinut , pa onda ozlojjjeeđeenn i možda opet pređđđen , i...i.., veslan i preveslan..., a najmanje ..., šta najmanje ..., najviše što si sređđennn... Jer , poslije svih epiteta i uvreda kojima su te šumnjaci častili , bilo bi ljudski i moralo da kažeš ; hvala i doviđenja , jer dosta je više...
Iznenadit ces se ti dok jednom nedobijes platu pa ce biti nisam znao radit svoj posao za koji sam bio placen 26 h Eura
Valentine jaraniko moja jel leglo onih 15 000 eura plate. za iduci mjesec ide povisica jer si iznenadio, ipak , ako nista nisi prelezo
Naravno i izrazio je svoju duboku zabrinutost što mu je inače uza specijalnost :)
Nekako, s vremena na vrijeme se treba iznenaditi s platom Visokog predstavnika :)
Šipu nam ga majstore...
Eno ga opet se ibreti!
znači sada iznenadjen, a da li je ZABRINUT?
Dobro je da nije zabrinut, već samo iznenađen,