Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nasjedate da prenosit PRESS! svaka cast!
a gdje je u vijesti pomenuta srna? ili je po principu press=srna=srpsko=cetnicko=ne valja sta god da je
a gdje je u vijesti pomenuta srna? ili je po principu press=srna=srpsko=cetnicko=ne valja sta god da je
Ti crteži su jako opskurni i mali, mnogi nisu uračunati u njih, suština izmiče svakodnevnom čovjeku..... Kapital u postsocijalističkom - tranzicijskom društvu nije čist, niti ima logike da bude čist, rezultat je korištenja sistemskih rupa odnosno samog sistema za sticanje imovinske koristi..... Nije uopšte čudna stvar da su političari lopovi, nego je čudna stvar da imaju ovoliku podršku u odbrani lopovluka..... Kako ovakvi u EU - a slike su malih maca ?
@xlxl Za markale bih jos mozda i prihvatio da nisu namjestene, da taj recept nije ponovljen jos jedno 10 puta, i to svaki put kad je trebalo opravdati neki veliki korak, npr bombardovanje. Jadni ljudi sto su izginuli, ali eto dali su zivote za veliku stvar, da se Srbi bombarduju
@Dario Koliko mi je poznato,a znam dobro,Mama ti je Bosnjakinja-muslimaka,a samo zahvaljujuci babi nisi zelen,ali jesi mali.
Probali ste pi.č.kurine i to ali vam nije uspjelo iako ste imali svo oružje jna. To je dkaz kakvi ste ratnuci jadovi jadni ponjamke vam se na stakr.
Dario Je*o ti Mario majku ce**cku!
ovi nasi mali zeleni stvarno nisu u stanju da svare istinu o sebi. sad im ni Inzko ne valja kao uostalom ni jedan prethodnik. ne mogu baliye podnijeti da neko za lopova kaze da je lopov ako je lopov musliman. misle valjda samo oni sami o sebi imaju to ekskluzivno pravo reci da je neko lopov ako je musliman. mi ostali ne smijemo ni pomisliti tako nesto. nosite se lagano u 100 p materina. vi ste sebi odavno iskopali raku, jos samo da vas se zatrpa i gotova sttvar. mirna bosna,... a bome i hercegovina
Najmanje korektno je izmišljati li forsirati sukob koji možda ne postoji ili se sukob mišljenja odvija između ove dvije osobe. A srpski političari željno iščekuju scenarij zatvaranja kancelarije OHR, kako bi dovršili posao započet 1992. godine - stvaranja velike crpije. Ako vam to odgovara, na dobrome ste putu...
@xlxl Svaka cast ,efendija, na komentaru.Ovom prilikom ti dodjeljujem orden \"gluhobukovackih zrtava ljubavi\",na nesebicnom zalaganju za pronicljivost i za nasu bosnjacku stvar!Aferim,delijo! BIH4EVER!
stvarno jedino sto znate je da prenosite vijesti \"dobronamjerne srne\" ili vijesti \"rekla kazala\" ....
stvarno jedino sto znate je da prenosite vijesti \"dobronamjerne srne\" ili vijesti \"rekla kazala\" ....
Zasto prenosite maloumne vijesti koje objavljuje SRNA? Zar vam nije jasno nakon 18 godina lazi o kakvoj se agenciji radi? Sjetite se vijesti tipa \"muslimanski ekstremisti bacaju srpsku decu lavovima u zooloskom vrtu\" ili \"muslimani sami sebi postavili bombu na Markalama\" pa ce vam biti malo jasnije ko je SRNA, u slucaju da ste zaboravili. Inace vijest je glupa, tipicna c.e.t.n.i.c.k.a propaganda, oni su sveci, svi ostali su grijesnici. Jos samo da ste prenjeli misljenje Darke Trifunovica i Dzevada Galijasevica pa da kompletirate zacarani krug gluposti.
koji press?srpski kupusni list,ma cirkus je namjetnut hoce dobro neko istjerat OHR iz bosne i hercegovine,gregorijan i inzko nisu izdajnici koliko su poneki domaci politicki lideri minder lopovi...naravno ko i nejveci lopov genocidne tvorevine.