Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte zajebavat covjeka, tu ga maltrate da neke ovlasti koristi i to, ne treba covjeku to sad pred penziju...
Ti mali više ne seri, mrš!
jes lijepo cuti dobre vijesti po stoti put sta bi mi bez incka dodika bakira i slicnih ? zivjeli bolje
ovaj ko papagaj samo ponavlja istu stvar
Ako građani BiH zaista žele sigurnost,prosperitet i evropske integracije trebali bi nešto i sami uraditi na tom putu jer samo želja nije dovoljna.Građani BiH već 20 g dozvoljavaju da ih kriminalci na funkcijama vlasti vuku za nos i od njih prave robove,siromahe i budale,
Da gospodine INCKO, mi zelimo u EU, ali nam ne dozvoljavate niti vi, a ni nasi politicari. Da vi radite svoj posao i koristite bonske ovlasti, vjerujte mi bi vec ispunili sva pitanja oko EU. CINICNO je od vas od EU kad kazete da se nasi politicari trebaju dogovoriti.
...građani žele ono što im lideri, kroz manipulacije, učine željama.
Zelim i ja janjetine al nema
Moj Inzko na kojim si ti opijatima
Slovenac opet lupa gluposti..ovaj narod hoće rat dosta je bilo 20 godina mira...ovaj narod hoće da se kolje ubija i da jedni druge protjeruju i pale kuće međusobno...ako slovenac ne vjeruje meni neka čita komentare...
Dobri smo mi s obzirom da zivimo u drzavi u kojoj vlada anarhija. Ovaj narod je naucio na stroge zakone a kad strogih zakona nema ,nezna se ko koga.
@pidjameta.slipic Zločinačku bandu pohapsiti odmah.. Žalbeno vijeće Suda BiH osudilo je pripadnika Sedme muslimanske brigade Armije BiH, Jasmina Čolomana na tri godine zatvora zbog zločina u mjestu Počulice kod Viteza u travnju 1993. godine. Nakon ponovljenog suđenja, Vijeće je Čolomana proglasilo krivim uz obrazloženje kako je sa, zasad nepoznatim supočiniteljem ubio tri, a ranio devet hrvatskih civila koji su bili zatvoreni u domu u Počulicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oooooo evo ga DžO banana visoki predstavnik BANANA države
K'o da si mi nešto blijed.. I omršavio si mi nešto.. Nemoj reć' da si na aparatima zbog stanja u BiH..