Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji li iti jedan Arap koji je kročio nogom na tlo BiH a da nema BH državljanstvo? Hebala vas vaša braća Arapi i onaj tko im dade BH državljanstvo.
POHVATAT SVE MATER IM,,, I POLOMIT ZELJEZNOM PALIJOM SVIH 206 KOSTIJU STO VELIKIH STO MALIH
Prema recima turskog premijera , turske vlasti će povući sve neophodne mere kako bi se suprostavile sirijskim Kurdima i Islamskoj državi. Takva izjava turskog premijera naišla je na oštru reakciju iz Moskve, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je da Ankara nastavlja sa provokacijama i da i dalje iskazuje imperijalističke namere. “Ako je to istina, ako turska politička elita misli tako, volela bih da podsetim kakve posledice je po evropske zemlje izazvalo Otomansko carstvo. Takođe ću podsetiti da je Otomansko carstvo nazivano bolesnim čovekom u Evropi... Sumnjam da Turska želi da dobije takav nadimak“, rekla je Zaharova. Ovakve izjave iz Ankare i Moskve stižu dan pošto je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zatražio da se predstavnici sirijskih Kurda eliminišu iz mirovnih pregovora i da budu proglašeni teroristima, iako je Vašington prethodno izdao saopštenje u kom je naveo da su Jedinice narodne odbrane Kurda partner u borbi protiv Islamske države.
slika br5, dvojno drzavljanstvo sa austrijom nije moguce. de fino skontajte informacije
MoRe, kad je u pitanju stočni pasoš kao u slučaju dorata sa sluke 5, a i ostali su kopitari nepotkovani . . . !!!
Hamo vidi mu glove Retard za retardom Bjednici bez iceg naj bolja roba za pranje mozga
Gledaj Dobrih Bosnjana :)
Sve neki melem od ljudi !!!
lafcine hahaha
vidi ovih nasih kretena majko moja :S
a četnici koljači na slobodi na sve strane, jarane... oni ganjaju ljude koji ništa nemaju da su učinili osim što se bore za svoje uvjerenje u nekom tamo ratu gdje svi dušmani svijeta napadaju sa svih strana. A nećete raspisat ništa za onog krmka što dronom puca pa ubije 20 civila i jednog vojnika?
Ove slikali na nekom skupu akademika, gdje li . . . ???
Ove slikali na nekom skupu akademika, gdje li . . . ???
Apsolutno ispravno ali zašto se nije podigla potjernica i za dobrovoljcima koji su na ratištu u Ukrajini ili se Ukrajina ne smatra stranim ratistem
kakvi ljepotani.. :D
E DA JE OSTALA JUGA,SVI ONI BILI BI ILI STUDENTI ILI RADNICI A OVAKO...
...svršenici političke škole "josip broz tito". i isto vako "na turbini", udavilo bi sve živo oko sebe citirajući priglupim umom loše svareno "štivo". govedina koju svaka ideologija koristi.
Potrazite ih u paradzematima
Ide putovnica BiH u vjetar