Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čarobnjak Konaković, hahaha
Samo 11 komentara na ovako ozbiljnu temu.Bosno Bosno ostacete u mraku zatvaranje naucnih,istoriskih,kulturnih ...institucija ostavljaju stanovnistvo u mraku i bez obrazovanja. :( Izgleda da ce nam se sva kultura i obrazovanje svesti na vjerske institucije.
@pidjameta.slipic draga gospođo ja se vama divim ako vi još imate ,,svjetlo,, ogroman broj federalnog stanovništva je u mraku odavno. Od zatvaranja kulturnih institucija do otvaranje sirotinjskih javnih kuhinja, do penzija koje ne mogu doteći ni do 10. u mjesecu a i njih na jedvite jade isplaćuju, do dovlaćenja arapa i turaka u federaciju, do sramno nekvalitetnog školovannja, silovanja djece u školama do..dooooodo ovakvih funkcionera ala Konaković???
@Muni Trudim se :) i trudim se da ukazem ljudima da nam se svjetlo ako ne i ugasilo. Nas nekolicina koja primjecuje da smo ostali bez svjetla MORA ukazivati i pokazivati slijepima da je mrak zavlado. Ne smijemo dozvoliti da se i ova trunka svjetla ugasi, narod treba buditi ,otvarati im oci i usi na sve moguce nacine dok god disemo.Ne mozemo dozvoliti da nam djeca ostanu u robovlasnickom drustvu. Borba do poslednjeg daha ;) POZZ
OVA TEMA JE OZBILJNA TEMA.DA NEBI DOLAZILO DO OVAKVIH PROBLEMA VLASTI BIH SU TREBALE DAVNO SPROVESTI PROCES RESTITUCIJE I VRATITI IMOVINU STVARNIM VLASNICIMA.
Vala bi ovdje legla jedna kladionica
samo se kod nas ne priznaju ovakve institucije kao ni drzavni Muzej
Zašto je s naslovne nestao članak "Odgovor Mahirove majke..."
Hoće li nadležni pokucati na vrata porodicama ovih koji se bave prodajom bijelog roblja? "Kako da moje dijete prijavi, i to meni, zlostavljanje kad su ga ucjenjivali da će nauditi njegovoj majci i ocu? Kako da to prijavi, kad su mu prijetili da će mu majku prodati u bijelo roblje?"
Jako ozbiljna institucija, onako na prvu.