Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da biramo po strucnosti, cistom dosijeu, moralu i obrazovanju? Jok bolje Hamdo iz Cemerica da zastupa jer je grlat, lako sa njim manipulisat a i ranjavan je u ratu to prolazi kod bosnje i prosjecnog rvatine sa IQ 12
Ako je sposoban hrvat nek bude i predsjednik i premijer, ako je kinez boli me briga necu vise fadile i slicne degene da gledam kako se provaljuju a veze o ekonomiji nemaju
@Energija pa uopće nije to ni potpisano, zna li iko ovdje čitati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao ovih komentara... Ljudi, potpisan je dejton i takav kakav je. Cijeli svjet neće dozvoliti bošnjačku građansku državu jer smo muslimani. Znači ovaj prijedlog za hrvate je ok ali da se uvede tačna lista nacionalnih vitalnih interesa a ne da se pozivaju na to za sve i svašta. Ja nebi volio živjeti u Bosni bez Hrvata, Srba, Roma, Jevreja i ostalih, jer multietničnost je bogatstvo. Samo ove korumpirane lopove zatvoriti.
Manjina bi da vlada,malo morgen 🚜 🚜 🚜
hrvati ili barem HSN ima stanovište da su bošnjaci kao nehrvati ljudi i narod niže vrste i da ih u skladu s tim treba ako ne istrijebiti a ono zakonski obezvrijediti/svesti na skrojenu mjeru koja ih potvrđuje kao ljude manje vrijednosti a hrvate kao nadljude (ubermenschen). to je samo izraz općehrvatskog fašističkog nazora, recidiv i nastavak narativa i ideologije udruženog zločinačkog poduhvata tzv. hzhb. naravno da ni psi ne bi prihvatili ovako nešto što se čak modelom naziva.
Dragi hrvatići. Treći entitet znači rat. Pa bujrum. Ako vam šta smeta sikter u Hrvatsku ili da se bijemo
...prebrojte se 🖕
Zovi me interesuje sta bi bilo da ovdje zovi milion kineza, rusa, talijana, turaka sta bi onda glasali za 10 predsjednika. Je li bitno sta je ko ili je bitnije da li zna da radi posao ili ne. Ovo je ogledalo nase države, nacionalizam i izgleda da se nikad neće promjeniti.
fino skontali, evo provjerili smo, NE MOZE
Bosanaki katolici su manjina u FBIH….
Ne može! Džabe vi raspredate matematiku, ne može i gotovo!
Može može. Samo neka ustavni sud naredi i sankcioniše one koji ne provode presude.
Ne znam sta je problem, nemoj racunat kantone uopste, svaki gradjanin vazi jednako, saberi glasove iz svih kantona, zajednucka lista za sve i to je to, koga ima vise vise je zastupljen i gotovo. Ukinut 30% da hrvati drze.
Sustina price je da ce se dogoditi treci entitet jer Bosnjaci toliko isijavaju mrznje da ce na kraju dobiti tocno to, nista drugo.
Obzirom da hoćete iz razloga što vas je vise da od Federacije napravite Bosnjakistan, postojeća Federacija se mora rasformirati.Hrvati nisu nikada pristali niti će pristati na to.Znaci ovo razjebati, pa vi na svojoj babovini gdje će vas biti 100% radite što vas je volja.
Džaba vam sve. Prevrnut ćemo ovu državu ako treba a nećete dobiti to što tražite.
Prevrtao ili ne prevrtao ustavni sud će privesti one koni ne provode presude a po nalogu Šmita Amerike i V.Britanije.
1000 varijacija istog rješenja
Kako god ,bošnjacima ne valja.Morat ce na kraju Schmidt da djeluje.Ovi naši Se neće nikada dogovoriti!