Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi dismr ko poljska hala!
U Genocidnoj Republici ništa novo :(
Juče pročitah ovdje da su se penzioneri RS "probudili", pa eto im neka vide gdje idu, između ostalog "i" njihove pare.
Naravno da pomažu zločince u njihovoj nakani, da pokušaju obmanuti svijet pred očiglednim! Bosanskohercegovački entitet RS je slika i prilika, a još gore tekovina genocidne namjere i djelovanja, odnosno rezultat toga pretočen u (ne)djelo. Presudama zločincima Karadžiću i Mladiću, udarit će se pečat genocidnoj tvorevini, to je neupitno, ali postat će upitna njena daljnja egzistencija. P.S. Krečući se analogijom, to je isto kao da su saveznici odobrili entitete nacistima u Mathausenu, Treblinki, Sobiboru, Majdaneku i Aušvitzu..
Turčine napuši se kurčyne Šta tebe briga šta rade u R. Srpskoj, to je druga država. Bolje gledaj šta će biti kod nas u federaciji. Najbolje rješenje jeste odvajanje Herceg Bosne. To je jedina prava opcija.
@ivo.andric.505 Ivo, ti Turčinu, kao i tvoja baba nekada davno, znaš već šta.. ;)
a institucije federacije nisu pomagale naseru,delicu..licemjeri ?
A ZA ŠTA JE OSUĐEN NASER ILI DELIĆ. DA NIJE MOŽDA ZA GENOCID, LAŽETE SAMI SEBE PA POKUŠAVATE I DRUGE, ALI ŽAO MI JE NEMA VIŠE TE PRIČE. ISTORIJU OVAJ PUT PIŠU SUDOVI A NE BEOGRAD I SRBIJA.
samire,sud u hagu nije sudio nasera za zlocine i genocid jer ubijanje 2400 civila podrinja jeste genocid posto je ubijao bebe i starce,starice od preko 70 godina,sudio ga je za potpuno drugu stvar,sudjen je za nesprecavanje zlocina koa i delic sto je smijesno i licemjerno od haskog tribunala posto je za identicna djela srpske generale sudio po drugacijim optuznicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rs,koja je nastala na etničkom čišćenju,ubistvima,progonu,silovanjima i genocidu,na najbolji način mu pomaže da bude osuđen za GENOCID!
da,zato vi multietnicari imate svoju muslimaniju cistu od krscana jer su ,po vasoj,prici sami otisli.
Panju pročitaj ovo: http://bosniagenocide.wordpress.com/2012/02/03/karta-istina-je-i-tacno-je-da-je-republika-srpska-genocidna-tvorevina/ TAČNO SE VIDE MASOVNE GROBNICE I PRATE UNUTRAŠNJE GRANICE BIH (GRANICE BH ENTITETA RS)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)