Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sva je Hercegovina u tom filmu a vi kao neznate..ccc
Kladionice 90% iz Hercegovine duguju po 10 miliona KM, niko im nista ne radi.
Covicistan
Jesu li ovo one pumpe sto su prijavljene u poljoprivrednu djelatnost i dobile 600 000 km podsticaja od Lijanovica!!!
A hrvatsko pitanje?
Poreski utajivači su največi rušitelji države i največi neprijatelji države u kojoj žive pljačakjući je. Šteta da je su godinama i godinama pljačkali i šteta da se tek sada pljačka sangcioniše. Ovakvih ima more po cijeloj BiH. Kad bi se svi oni blokirali, sve bi stalo, eto, toliko ih je. U svemu je dobro da se napokon počelo nešto raditi.
Ovo ti je udar na radnike koji mjesecima nisu plaće primili, skupili nešto love i za svoje pare kupili gorivo koje su prodavali da prehrane obitelji... No sikiriki ni ovaj put tajkune nitko nije dirao ...!!!
Dok je Severinin zagondžija krao državu inspekcije nije nigdje bilo, sad kad su to radnici "preuzeli" da prežive eto ti i inspekcije i interventne policije ...? ? ? Yebo ti Bakire sve svoje . . . ili nek Čovke yebe tvoje a ti njegove ( ipak je bolje nek handri svako svoje, onako nepotistički kako vi najbolje znate ) . . . !!!
Samo da se zna, vlasnik ovih pumpi je onaj Severinin jebac.. Onaj iz pornica!
Red je da i njega malo j... On ce da dira nasu Severinu ;-)
UISTINU OVO JE PROTIV HRVASKOG PUCANSTVA.
I više od toga
U Draganovom toru ništa novo.
E nemere! Ovo je majorizacija ili bojnikizacija hehehehehehehe
Nadam se da će uskoro postupiti gorivo i da će se od tog poreza na benzin i dizel napuniti budžet i pokrenuti privreda! Molim te Alaše.
Inspektori rade svoj posao, svaka čast.
Kad bi inspektori radili svoj posao, zatvorili bi cijeli Neum gdje niko ne plaća porez ovoj državi, gdje primaju sve valute i ne izdaju fiskalne račune kupcima i gostima... i da ne nabrajam. Tu je izbrisana granica između biznisa i kriminala. Sva je Hercegovina ista, ali Neum prednjači odmah ispred Međugorja.
Ma znam, nego valjda se nisu pronašli parolom Ima li mene tu u ovom slučaju...
A đe je pečat?