Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon hebem vam sta ste čekali do sad. Ukidaj to neka stoka sitnog zuba ide radit, a ne uzimat 5 km od mame svaki dan da ide popit kafu i analizirat nešto što ne razumije.
To će kratko trajati, samo dok ne uđu u koaliciju sa HDZ.
Taj jedan nije poslao tal ili je zakasnio ili spisak nije bio adekvatan.u ovim momentima sigurno vec radi
Zatvorite kladionice.
joj jes ovo dobro dodjes kockas bacas bimgo, kerove, kombinacije KOMPJUTER ne baca nista ti gubis i onda pridjes i kazes porezna gasi sve motaj kablove knjige na uvid.
neka ste makar nesto korisno uradili
zatvaraj govna pod hitno
kontrolisete 50 kioska, granapa, buregdzinica i naplatite isto 150000 km kazne. To samo ima kod nas...
ma jok pusti to, ganjajte freelancere po bijelom svijetu, te bezobraznike koji su se drznuli trbuhom za kruhom sami po sebi da bez opljačkanog kapitala, bez pitanja i šerifovog blagoslova, a da nikome ni kahvu nisu platili, da oni sami sebi kaka posla nađu, e ne mere to tako trebai oderat da im nikad više na pamet ne panne
JUZNO OD BRADINE ?
Hoce al kad na qurcu nokat nikne
Ne treba ih zabraniti, kao npr u Albaniji, nego bas naprotiv, podsticati na otvaranje novih, dokle god ima onih koji misle da se tako pare mogu zaraditi i tu ostavljaju zadnje pare
Kad ćete (smijete li ) uZHK
a daju li racune ovi dostavljaci iz cevabdzinica ili picerija...to vi gledajte
Samo lomi! Najveće zlo današnjice uz alkoholizam. Ako ne plate, onda doživotna zabrana bavljenja igrama na sreću. Ma koju crnu sreću. Nesreću svih porodica/obitelji. Kada ne znaš dozirati kockanje onda se nemoj ni kockati.
Ni jedna kladionica ne radi u skladu sa zakonom, ali sti je iza Covic to je drugi par carapa
Sve dok imamo Čovića, HDZ bagra neće dati da im iko dira NSoft i omiljenu sivu ekonomiju!