Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene, za osmi mart nosite maske, gace ne morate, hahaha :)
Nećemo. Tebe čekamo.
Ista kazna za Metropolis i porodicnu birtiju dje je pazar 20KM. Sistematsko SDA ubijanje malih ugostitelja
Kako SDA kada kantonalne inspekcije kaznjavaju, a SDA vise nije u KS?? Konakovic i njegovi jataci koji nece ulicu IVICE OSIMA te kaznjavaju :)
A vazi li i sada odluka ustavnog suda BIH, da je Obavezno nosenje maski krsenje ljudskih prava....Moze li se iko od gradjana pozvati na tu odluku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
davati samo kafu za ponijeti
Kazne su neustavne tj.niko ne mora da ih plati,puse na sudu...
Inspekcije teroriziraju normalan tok zivota.
Jesu isli kod stojinica? Ili je kurvaluk i droga ok u chirsu
Uprava za indirektno oporezivanje krsi ustav. Sada su firme duzne da salju elektronsku evidenciju knjige ulaznih i izlaznih faktura cime politicki lideri jednim klikom mogu da znaju na koji nacin neka firma posluje i te informacije zloupotrijebe.
Smjesan iznos za KS
Protivustavno djelovanje, organa reda! Ne smije se naredjivati insanu, hoće'l koronu fasovati ili neće! Sve je Dato Na izbor!
Samo.smijete u Sarajevu..Čim pređete.Ivan.policija.ko.miševi se.povuku pred gazdama.
Molim ove kojima je napisana kazna da plate sto prije da bi Novalic imao pare za vakvine
Ma to je bitno, proslo ljeto lockdown ali radar je na cesti, ugostitelji jedva prezivjeli ali trci da pokazes silu i das mu kaznu. Samo da u budzetu ne zafali, ostali nek' crknu.
Gradjanska neposlusnost je lijek za ovo, obustavi sve uplate, pa neka i njima zadrhti grlo kad prodje mjesec a nema plate ni pausala. Godinama se placaju nameti, milioni eura u donacijama a ekonomija nam umire bez ikakve solidarnosti drzave koja je sve to pokupila, cak naprotiv, ako si prezivio eto ovih da inspektorisu.
Tik Tak..Tik Tak...
Nova vlada bgm ko naciste '39
Da hoće tako brzo kažnjavati korumpirane političare, utajivače poreza i tako brzo hvatati automafiju i lokalne siledžije...Lako je po sitnoj buraniji...
Vlada koristi svaku priliku i u svakoj situaciji pronadje nacin kako da guli posten svijet i puni budzetske kase. To je realnost u posljednjih 20 godina, jednostavno drzava, ovakva truhla i nikakva, godinama zivi na guljenju sopstvenog naroda. Pitam se dokle ce narod imati strpljenja za sve ovo ?????
Pošten svijet poštuje zakone svoje države, a stoka koja ne poštuje puni budžet...samo gonit stoku! :D
Ovo je za lockdown-a, bar dok se jedno vrijeme situacija ne primiri...
Mašallah što se zaradilo.Biće povećanje penzija,i plata buđetlija.