Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U procesu izdavanja diploma najveći trošak bio papir
Svi ovi lažnjaci imaju krupne riječi u imenu pa su Evropski ili Međunarodni ili...a običan šupljak.
Mogli ste to davno, po službenoj dužnosti.. Ali ne, nemoj da se kantonalne inspekcije miješaju u svoj posao i da izađu na teren nekad
svi privatni fakulteti u BiH su za zatvaranja.. npr. studentica u Bihacu na drzavnom fakultetu nije mogla poloziti Rimsko pravo i obnovila 3 puta god. i eto, ode u Banjaluku i polozi iz prve i jos dobije 10.hej 10.??! a takvih privatni fakulteta u BiH ima stotine..... npr.onaj u Travniku,Ljubuskom,Mostaru,Bos.Novom,Bijeljini.....itd.itd. mi budale, oni pametni.....
zbog ovih kadrova sam ja sad na birou
Dakle više hiljada nekvalifikovanih zubara, doktora, apotekara, inžinjera i ostalih koji aktivno doprinose uniśtavanju društva i države. I kupce treba kazniti, ne samo dilere diploma.
Mogli ste otici na granicu i postaviti pecat na ulaze u BiH, sto cjepkate na komade pecatite.95.000 blokiranih racuna u 2019 godini je normalno stanje? Kako moze firma nastaviti sa radom poslije blokade racuna bez zatvaranja? Frajer ima firmu 28 racuna blokirano, on samo otvori novi i nastavi terorisati i tlaciti roblje od radnika.
Nemoj pricat o tom da se ne vidi ne vidi nemoj pricat o toooomm
Ovdje treba hapsiti i tih 300 koji su kupili diplome!
Zapečatio ga je Kamber i SDA jer nisu htjeli u koaliciju sa njima (A SDA). Da su ušli proširivali bi danas poslovanje. To je BiH. Zašto ne zapečate onu uškolu u Širokom. (Svi znamo zašto)
hahah moras biti stvarno glup da uopste kupis diplomu iz cazina kamoli da studiras na visokoj medjunarodnoj skoli u Cazinu koja izgleda ka trzni centar hahahahah
Par ljudi zaradi milione, a ostali padnu na PISA testovima. Svi sretni i zadovoljni, a najviše vlast.
Ne samo zatvoriti lažne škole nego poništiti sve lažne diplome dati otkaze sa njima zaposlenim i onima koji su ih zaposlili, a znali su i sve ih procesuirati u sudskim postupcima uz kontrolu stranaca.
Pa ovi sto su zapečatili imaju iste te diplome ili bar znanje
Pa lijepo piše CENTAR ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH, a ne omaldine i djece! Dakle sve ti je jasno, ako nisi završio kada si mogao, završi sada kada imaš novac! Vic; Došao načelnik MUPa u Centar i kaže, da mi je neko rekao da ću ovdje dolaziti i nakon DIPLIMSKOGA nebih vjerovato, AL EVO MORAO SAM!
a diplome, a otkazi a generalno odgovornost ko mu je dopustio sve to...zna se sdooo a sad u drugoj stranci pa mu ga smjestise
Ovo se je moglo predvidjeti da ce se desiti, znamo da prije godinu dana je bila posjeta USK od strane Njemacke Ambasade i predstavnika njemackog biroa za zaposljavanje. Dobro se sjecam tog clanka, jer su sa bivsim premijerom Rosicem zahtjevali bolji monitoring i provjeru nad ustanovama koje pruzaju usluge obrazovanja, pogotovo privatnih, jer ogromna navala upravo sa USK se desila u Njemackoj. Mozemo reci da proces je tad i poceo.